• Mokėkite grynais, kai gausite prekes
  • 30 Dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Pristatymas visoje Lietuvoje
  • Tik originalios prekės


Prisijunkite čia
Mano Pigu.lt
Mano norai (0)

Juodai zemos kainos

Pekininiai bastučiai /Chinese cabbage / Michilli, ASEJA, 2,5g, 22600( 3 )

Kaina galioja dar: 3 d. ir 2 val.
Pekininiai bastučiai /Chinese cabbage / Michilli, ASEJA, 2,5g, 22600( 3 ) kaina ir informacija | Daržovių sėklos | pigu.lt

Šią prekę galite apžiūrėti bei įsigyti per 5 minutes Pigu.lt parduotuveje, esančioje Saltoniškių g. 29, Vilniuje. Arba galite užsisakyti internetu. Užnešime nemokamai

Rūšis:Bastučiai
Kiekis:2,5 g
Prekės ženklas:Aseja
Daugiau informacijos

Pasirinkite:
Pasirinkite:
0,72
Kaina galioja dar: 3 d. ir 2 val.



Įtraukti į norų sąrašą

Garantuojame:
*Tik registruotiems nariams


Pristatymo terminai

Atsiimk Vilniuje, mūsų parduotuvėje (Saltoniškių g. 29) RYTOJ, sausio 18 d. (€ 0,00)

NAUJA

Atsiimk Vilniaus prekių atsiėmimo centre (Lakūnų g. 30) RYTOJ, sausio 18 d. (€ 0,00)
Atsiimk Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių prekių atsiėmimo centre ketvirtadienį, sausio 19 d. (€ 0,00)
Atsiimkite LP EXPRESS siuntų savitarnos terminale ketvirtadienį, sausio 19 d. (€ 1,49)
Pristatysime į namus ketvirtadienį, sausio 19 d. (€ 3,49)
Atsiimk Omniva paštomate ketvirtadienį, sausio 19 d. (€ 1,99)
Atsiimk Lietuvos pašte pirmadienį, sausio 23 d. (€ 2,49)

Aprašymas

Pekininiai bastučia, Chinese cabbage,i Michilli, ASEJA, 2,5g, 22600. Kininiai bastučiai iš pradžių buvo auginami Jangdzės upės deltos regione, bet dabar jų galima rasti viso pasaulio prekyvietėse – dėl to reikia dėkoti kinų diasporoms ir šiaurės šalių rinkoms, kuriose jie vertinami dėl atsparumo šalčiui.

„Michihili“ – tai švelnesnė kininio bastučio atmaina laisvais lapais. Jai būdingi tankūs siauri lapai, kurie išorėje būna tamsiau žalesni, o viduje beveik balti, su plačiomis ir plokščiomis baltomis gyslomis. Cilindro formos galvutės užauga iki 40cm ilgio ir 15 cm skerspjūvio. „Michihili“ derlių galima skinti praėjus nuo 55 iki 100 dienų nuo pasėjimo. Viena subrendusi galvutė paprastai sveria maždaug 1,8 kg.

Sėjami nuo vasaros vidurio iki vėlyvos vasaros atvirame dirvožemyje eilėmis. Derlius nuimamas rudenį. Praretinkite, bet venkite persodinimo! Kininiai kopūstai greitai užauga, todėl nesekite per tankiai ir nepersodinkite.

Pekino kopūstams reikia gerai sukultūrintų dirvų. Geriausiai – priesmėlis arba lengvas bei vidutinio sunkumo priemolis. Dirvos reakcija turi būti 6,5–7,5. Dirvose, kurių pH žemesnis, auga blogai, juos dažnai pažeidžia kopūstų šaknų gumbas. Labai pageidautinas laistymas, ypač auginant vėlyvos vasaros derlių. Atsižvelgiant į neatsparumą kopūstų šaknų gumbui, reikia vengti auginti po kryžmažiedžių augalų – rapsų, kopūstinių daržovių. Rekomenduojama auginti po javų, gerai auga po svogūnų, agurkų, pomidorų, salierų, bulvių ir burokėlių.

Pekino kopūstai reiklūs kalciui ir borui, ypač karštu oru. Geri rezultatai pasiekiami šiuos elementus purškiant per lapus. Jeigu augalams trūksta kalcio, ypač tuomet, kai jie gauna nepakankamai vandens, viršutinėje besiformuojančių gūžių dalyje gali pradėti nykti lapų kraštai. Tai fiziologinė liga, vadinama „lapų galiukų nudegimu“ (angl. tipburn), kurią sukelia nepakankamas kalcio kiekis toliausiai nuo šaknų nutolusiose augalo dalyse. Šios ligos plitimą augalų intensyvaus vystymosi metu stabdo purškimas 1 proc. kalcio salietros tirpalu arba tręšimas kalcio turinčiomis lapų trąšomis. Dirbant priežiūros darbus, reikia stengtis nepriberti žemių ant augalų, nes dirvoje esantys patologiniai mikroorganizmai sukelia infekcijas ir augalų puvimą.

Informacija

Komentarai, atsiliepimai

Klausimus apie prekes galite užduoti palikdami mums pranešimą . Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.

Prekių krepšelis

Krepšelis tuščias.

Peržiūrėti išsaugotus krepšelius

  • Turite klausimų? Skambinkite
    +370 661 05555,
    arba

Klientų atsiliepimai

„ Laba diena, norėčiau padėkoti Jūsų darbuotojui Eduardui už kantrybę ir pagarbą klientams! Labai maloniai viską paaiškino. 10 balų už klientų aptarnavimo kokybę! “
Rita A.
Facebook Google+