• Mokėkite grynais, kai gausite prekes
  • 30 Dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Pristatymas visoje Lietuvoje
  • Tik originalios prekės


Prisijunkite čia
Mano Pigu.lt
Mano norai (0)

3 eur nuolaidos kodas

Raudona bolivinė balanda (kynva), ekologiška (450 g)

LIKO 2 val. ir 43 min.
Gaukite 3 € nuolaidą visiems krepšeliams nuo 33 € su nuolaidos kodu - VASARIS26. Pasiūlymas galioja iki vasario 26 d. vidurnakčio. Nuolaidos kodu gali pasinaudoti tik registruoti Pigu.lt nariai 1 kartą. Nuolaidos kodą įveskite 5 užsakymo žingsnyje.
Raudona bolivinė balanda (kynva), ekologiška (450 g) kaina ir informacija | Maisto produktai | pigu.lt
Pasirinkite:
Pasirinkite:
8,99
Kaina galioja dar: LIKO 2 val. ir 43 min.



Įtraukti į norų sąrašą

Garantuojame:
*Tik registruotiems nariams


Pristatymo terminai

Atsiimk Vilniuje, mūsų parduotuvėje (Saltoniškių g. 29) kovo 6 d. (€ 0,00)

NAUJA

Atsiimk Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių prekių atsiėmimo centre kovo 7 d. (€ 0,00)
Pristatysime į namus kovo 7 d. (€ 2,99)
Atsiimkite LP EXPRESS siuntų savitarnos terminale kovo 7 d. (€ 1,99)
Atsiimk Omniva paštomate kovo 7 d. (€ 1,99)
Atsiimk Lietuvos pašte kovo 9 d. (€ 2,49)

Aprašymas

Ekologiška raudona bolivinė balanda (kynva) turi daug skaidulinių medžiagų. Puikus baltymų šaltinis, turintis subalansuotą rinkinį žmogui reikalingų amino rūgščių. Mažai cukrų ir sočiųjų riebalų.

Kynva (bolivinė balanda, angl. quinoa) - neseniai „atrastas“ 6000 metų senumo augalas, naudojamas maistui bei kosmetikoje. Tai puiki alternatyva ryžiams ar kuskusui.

Kynvą galima valgyti kaip karštą košę - su prieskoniais, arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius.

Iš kynvos gaminami ir makaronai bei miltai.

Tinka daiginti (daigelių nuotrauka kairėje).

Kynvos augalas nepriklauso javams, tačiau jų vaisiai kulinarijoje traktuojami kaip grūdai. Grūdai būna juodi, tamsiai rudi, raudoni, rožiniai, gelsvi, balti. Balti ir didesni vertinami labiausiai.

Atidarius pakelį, jei norime laikyti ilgiau nei mėnesį, reikia dėti į šaldytuvą.

Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.

Gaminimas: prieš verdant nuplauti. Virti 15-20 min. santykiu su vandeniu 1:2. Galima prieš verdant pakepinti. Išvirti grūdai tampa spiralės formos ir maloniai traška.

Šios bolivinės balandos tinkamos daiginimui. Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje apie 3-4 valandas, sudygsta per 1-2 dienas. Ilgiau nemirkyti ir gerai nupilti vandenį, kad nepradėtų rūgti. Daigintas tinka barstyti ant įvairių patiekalų.

Didžiojoje Britanijoje supakuotas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Maistinė vertė (100 g) - 356 kcal/ 1505 kJ: riebalų 7.1 g (iš jų sočiųjų 0.96 g), angliavandenių 56.7 g (iš jų cukrų 3.5 g), skaidulų 9 g, baltymų 13.7 g, natrio pėdsakai.

Informacija

Komentarai, atsiliepimai

Klausimus apie prekes galite užduoti palikdami mums pranešimą . Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.

Prekių krepšelis

Krepšelis tuščias.

Peržiūrėti išsaugotus krepšelius

  • Turite klausimų? Skambinkite
    +370 661 05555,
    arba

Klientų atsiliepimai

„ Prekes gavome, ačiū už operatyvumą ir profesionalų aptarnavimą :) Gerų darbų! “
Lina
Facebook Google+