• Mokėkite grynais, kai gausite prekes
  • 30 Dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Pristatymas visoje Lietuvoje
  • Tik originalios prekės


Prisijunkite čia
Mano Pigu.lt
Mano norai (0)

Grandiozinis ispardavimas

Bolivinė balanda (kynva), ekologiška (450 g)

Šią prekę galite apžiūrėti bei įsigyti per 5 minutes Pigu.lt parduotuveje, esančioje Saltoniškių g. 29, Vilniuje. Arba galite užsisakyti internetu.

Pasirinkite:
Pasirinkite:
7,45



Įtraukti į norų sąrašą

Garantuojame:
*Tik registruotiems nariams


Pristatymo terminai

Atsiimk Vilniuje, mūsų parduotuvėje (Saltoniškių g. 29) pirmadienį, gruodžio 12 d. (€ 0,00)

NAUJA

Atsiimk Vilniaus prekių atsiėmimo centre (Lakūnų g. 30) pirmadienį, gruodžio 12 d. (€ 0,00)
Atsiimk Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių prekių atsiėmimo centre gruodžio 13 d. (€ 0,00)
Pristatysime į namus gruodžio 13 d. (€ 2,99)
Atsiimk LP EXPRESS siuntų savitarnos terminale gruodžio 13 d. (€ 1,49)
Atsiimk Omniva paštomate gruodžio 13 d. (€ 1,49)
Atsiimk Lietuvos pašte gruodžio 15 d. (€ 0,99)

Aprašymas

Ekologiška bolivinė balanda (kynva) turi daug skaidulinių medžiagų. Puikus baltymų šaltinis, turintis subalansuotą rinkinį žmogui reikalingų amino rūgščių. Mažai cukrų ir sočiųjų riebalų.

Kynva (bolivinė balanda, angl. quinoa) - neseniai „atrastas“ 6000 metų senumo augalas, naudojamas maistui bei kosmetikoje. Tai puiki alternatyva ryžiams ar kuskusui. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę - su prieskoniais, arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius. Iš kynvos gaminami ir makaronai bei miltai. Tinka daiginti (daigelių nuotrauka kairėje).

Kynvos augalas nepriklauso javams, tačiau jų vaisiai kulinarijoje traktuojami kaip grūdai. Grūdai būna juodi, tamsiai rudi, raudoni, rožiniai, gelsvi, balti. Balti ir didesni vertinami labiausiai.

Atidarius pakelį, jei norime laikyti ilgiau nei mėnesį, reikia dėti į šaldytuvą.Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų.

Gaminimas: prieš verdant nuplauti. Virti 10 min santykiu su vandeniu 1:2. Galima prieš verdant pakepinti. Išvirti grūdai tampa spiralės formos ir maloniai traška.Šios bolivinės balandos tinkamos daiginimui. Prieš daiginimą mirkyti reikia vandenyje apie 3-4 valandas, sudygsta per 1-2 dienas. Ilgiau nemirkyti ir gerai nupilti vandenį, kad nepradėtų rūgti. Daigintas tinka barstyti ant įvairių patiekalų.

Didžiojoje Britanijoje supakuotas sertifikuotas ekologiškas produktas.

Maistinė vertė (100 g) - 356 kcal/ 1505 kJ: riebalų 7.1 g (iš jų sočiųjų 0.96 g), angliavandenių 56.7 g (iš jų cukrų 3.5 g), skaidulų 9 g, baltymų 13.7 g, natrio pėdsakai.

Informacija

Komentarai, atsiliepimai

Klausimus apie prekes galite užduoti palikdami mums pranešimą . Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.

Prekių krepšelis

Krepšelis tuščias.

Peržiūrėti išsaugotus krepšelius

  • Turite klausimų? Skambinkite
    +370 661 05555,
    arba

Klientų atsiliepimai

„ Laba diena, norėčiau padėkoti Jūsų darbuotojui Eduardui už kantrybę ir pagarbą klientams! Labai maloniai viską paaiškino. 10 balų už klientų aptarnavimo kokybę! “
Rita A.
Facebook Google+
Ką tik nupirktos dovanos: