Sioux Chef's Indigenous Kitchen

Specifikacijos:
Autorius: Sean Sherman, Beth Dooley
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2017
Prekės ID: 65993323
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
4173
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 14 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 14 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 14 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 14 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 14 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 14 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Sioux Chef's Indigenous Kitchen

In this groundbreaking, color-illustrated cookbook, chef Sean Sherman, a native of Pine Ridge, South Dakota, shares recipes using indigenous North American and some Central American fruits, vegetables, grains, fish, and game, such as bison, venison, quail, turkey, and rabbit. Traditional grains such as amaranth, teosinte, wild rice, and different types of corn are rediscovered, and the book offers a bounty of recipes centered on indigenous varieties of beans, seeds, berries, herbs, spices, and edible wildflowers. There are even instructions on how to make flour from nuts and tree acorns. The cookbook provides detailed instructions for traditional processes such as cedar braising and rendering goose or duck fat. It concludes with recipes from eight indigenous chefs that the author has met at the Native American Culinary Association’s Native Chef Symposium, plus seven menus for various types of seasonal feasts. There are color photos on every page, and almost all recipes are illustrated. Annotation ©2017 Ringgold, Inc., Portland, OR (protoview.com)
2018 James Beard Award Winner: Best American Cookbook Named one of the Best Cookbooks of 2017 by NPR, The Village Voice, Smithsonian Magazine, UPROXX, New York Magazine, San Francisco Chronicle, Mpls. St. PaulMagazine and others Here is real food—our indigenous American fruits and vegetables, the wild and foraged ingredients, game and fish. Locally sourced, seasonal, “clean” ingredients and nose-to-tail cooking are nothing new to Sean Sherman, the Oglala Lakota chef and founder of The Sioux Chef. In his breakout book, The Sioux Chef’s Indigenous Kitchen, Sherman shares his approach to creating boldly seasoned foods that are vibrant, healthful, at once elegant and easy. Sherman dispels outdated notions of Native American fare—no fry bread or Indian tacos here—and no European staples such as wheat flour, dairy products, sugar, and domestic pork and beef. The Sioux Chef’s healthful plates embrace venison and rabbit, river and lake trout, duck and quail, wild turkey, blueberries, sage, sumac, timpsula or wild turnip, plums, purslane, and abundant wildflowers. Contemporary and authentic, his dishes feature cedar braised bison, griddled wild rice cakes, amaranth crackers with smoked white bean paste, three sisters salad, deviled duck eggs, smoked turkey soup, dried meats, roasted corn sorbet, and hazelnut–maple bites.The Sioux Chef’s Indigenous Kitchen is a rich education and a delectable introduction to modern indigenous cuisine of the Dakota and Minnesota territories, with a vision and approach to food that travels well beyond those borders.

Bendra informacija apie: Sioux Chef's Indigenous Kitchen

Prekės ID: 65993323
Kategorija: Istorinės knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: University of Minnesota Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Istorinės
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Sean Sherman, Beth Dooley
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2017

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Sioux Chef's Indigenous Kitchen
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Sioux Chef's Indigenous Kitchen


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai