How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e: Exploring the Fundamentals of Baking Science 3rd Edition

Specifikacijos:
Autorius: PI Figoni
Puslapių skaičius: 528
Leidimo metai: 2010
Prekės ID: 61723363
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
5949
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
8219
Į krepšelį
778 / mėn.
Skolinantis 5949 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 778 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,30%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 7002 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 1983
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 15 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 15 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 15 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
8219 10706
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e: Exploring the Fundamentals of Baking Science 3rd Edition

The essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chem must understand the principles and science that make baking work. Learn the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique.
The guide to understanding and applying food science in the bakeshop-now in a revised and updated 3rd Edition How Baking Works, 3rd Edition thoroughly covers the entire baking process, emphasizing the "whys" at work behind basic techniques. The book takes the user through the major ingredient groups, explaining how sweeteners, fats, milk, leavening agents, and other ingredients affect the appearance, flavor, and texture of the end product. The coverage also includes scaling and measurements, heat transfer, and sensory properties in baking. Includes hands-on exercises and experiments at the end of each chapter to illustrate the sensory properties of ingredients and their impact on baked goods Covers variety grains, enzymes, starch structure and gelatinization, and gluten structure, and includes an all-new chapter on baking for health and wellness Features end-of-chapter questions that review content and require readers to apply and synthesize what they've learned With explanatory photographs to illustrate the science of baking, How Baking Works, 3rd Edition offers a dynamic, hands-on learning experience for both practicing and future bakers and pastry chefs.

Bendra informacija apie: How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e: Exploring the Fundamentals of Baking Science 3rd Edition

Prekės ID: 61723363
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,22 x 0,28 m, 1,2 kg
Leidykla: John Wiley & Sons Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: PI Figoni
Puslapių skaičius: 528
Leidimo metai: 2010

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e: Exploring the Fundamentals of Baking Science 3rd Edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e: Exploring the Fundamentals of Baking Science 3rd Edition

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(813 pirkėjų įvertinimų)
-23%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 2 d.

000
Galimi pristatymo būdai
8219 10706

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai