Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Specifikacijos:
Autorius: David Asher, Sandor Ellix Katz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 58388108
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
3950
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4844
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 15 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 15 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 15 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
4844 5699
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Including more than 35 step-by-step recipes from the Black Sheep School of Cheesemaking Most DIY cheesemaking books are hard to follow, complicated, and confusing, and call for the use of packaged freeze-dried cultures, chemical additives, and expensive cheesemaking equipment. For though bread baking has its sourdough, brewing its lambic ales, and pickling its wild fermentation, standard Western cheesemaking practice today is decidedly unnatural. In The Art of Natural Cheesemaking, David Asher practices and preaches a traditional, but increasingly countercultural, way of making cheese-one that is natural and intuitive, grounded in ecological principles and biological science. This book encourages home and small-scale commercial cheesemakers to take a different approach by showing them: * How to source good milk, including raw milk; * How to keep their own bacterial starter cultures and fungal ripening cultures; * How make their own rennet-and how to make good cheese without it; * How to avoid the use of plastic equipment and chemical additives; and * How to use appropriate technologies. Introductory chapters explore and explain the basic elements of cheese: milk, cultures, rennet, salt, tools, and the cheese cave. The fourteen chapters that follow each examine a particular class of cheese, from kefir and paneer to washed-rind and alpine styles, offering specific recipes and handling advice. The techniques presented are direct and thorough, fully illustrated with hand-drawn diagrams and triptych photos that show the transformation of cheeses in a comparative and dynamic fashion. The Art of Natural Cheesemaking is the first cheesemaking book to take a political stance against Big Dairy and to criticize both standard industrial and artisanal cheesemaking practices. It promotes the use of ethical animal rennet and protests the use of laboratory-grown freeze-dried cultures. It also explores how GMO technology is creeping into our cheese and the steps we can take to stop it. This book sounds a clarion call to cheesemakers to adopt more natural, sustainable practices. It may well change the way we look at cheese, and how we make it ourselves.

Bendra informacija apie: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Prekės ID: 58388108
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: David Asher, Sandor Ellix Katz
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Art of Natural Cheesemaking: Using Traditional, Non-Industrial Methods and Raw Ingredients to Make the World's Best Cheeses

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1996 pirkėjų įvertinimai)
-15%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 3 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4844 5699

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai