Upper Crust: Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques

Specifikacijos:
Autorius: Marie-Laure Frechet, Valerie Lhomme, Berengere Abraham
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 59350528
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
3405
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
6890
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 15 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 15 d.

000

Smartpost terminale

Sausio 15 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 15 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
6890 8969
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Upper Crust: Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques

An introduction to the French art of baking bread—including ingredient selection, starter cultivation, and bread-making techniques—with more than 100 recipesThe quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the country’s bread-baking tradition—along with variations assimilated from other world cultures—offers a vast repertoire. With an introduction to the history of French bread, guidelines to help the home baker select the right ingredients—grain and flour varieties, water, salt, and starter—this book details the step-by-step techniques and fundamentals of bread making: from feeding the starter, kneading and preparing the dough, and baking, to more than 100 recipes. Eighteen expert bakers and pastry chefs share the sweet and savory recipes that have forged the French bakery’s enviable reputation—from round pain de campagne or olive and oregano bread to regional breads like fougasse or the Basque talos. A new generation of chefs have developed original creations such as black baguette with sesame, matcha tea–rolled bread, buckwheat-and-seaweed galettes, and honey, fig, and hazelnut rye. A chapter on traditional breads from all around the world, such as pita, focaccia, bagels, Georgian khachapuri, and Norwegian polar bread are reinterpreted in the French style. Recipes include pains surprise, croque monsieur, onion soup with cheese croutons, and desserts such as pain perdu and kouign-amann. For each recipe, pictograms indicate the level of difficulty, time required, type of starter, and whether a recipe is gluten-free.

Bendra informacija apie: Upper Crust: Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques

Prekės ID: 59350528
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Editions Flammarion
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Marie-Laure Frechet, Valerie Lhomme, Berengere Abraham
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Upper Crust: Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Upper Crust: Homemade Bread the French Way: Recipes and Techniques

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(806 pirkėjų įvertinimai)
-23%
0 €

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 31 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6890 8969

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai