Vegan Chinese Kitchen: Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook

Specifikacijos:
Autorius: Hannah Che
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 61732423
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
10045
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
489 / mėn.
Skolinantis 10045 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 489 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,64%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 17604 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 3349
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 9 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 9 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 9 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 9 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Sausio 9 d.

149

LP EXPRESS terminale

Sausio 9 d.

219

Smartpost terminale

Sausio 9 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 9 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Vegan Chinese Kitchen: Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook

Through stunning photography, stories and recipes, the creator of The Plant-Based Wok draws upon a fascinating subset of Chinese cookery that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over centuries to Buddhist temple kitchens to introduce readers to a whole world of flavors and ingredients. Illustrations.
"100+ fresh, plant-based, umami-packed recipes that show the range of traditional and modern Chinese vegan cuisine. When Hannah Che decided to become a vegan, she was concerned that it would alienate her from the traditions and food that her Chinese family celebrated. But that was before she learned about Zhai cai, or vegetarian cooking, a fascinating subset of Chinese cookery that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over hundreds, if not a thousand, years to Buddhist temple kitchens. In The Vegan Chinese Kitchen, Hannah Che shows us the magic of this highly developed and creative tradition in which nearly every dish in the Chinese repertoire can be replicated in a meatless way, such as Sichuan chili-oil wontons, or using spicy mushrooms in dan-dan noodles. In this book, you'll find recipes that are naturally plant-based with a rich culinary history that are as irresistible as they are nourishing, such as flaky scallion pancakes, corn stir-fried with peppers and pine nuts, or pea shoots braised in a velvety mushroom broth made with sesame-oil roux. This book will delight vegans and omnivores alike, inviting you not only to explore a whole new world of flavors and ingredients, but also to create conversations about food, cultural traditions and identity, and wholesome, sustainable cooking"--
100+ fresh, plant-based, umami-packed recipes that show the range of traditional and modern Chinese vegan cuisine from the creator of The Plant-Based Wok.When Hannah Che decided to become a vegan, she worried that it would separate her from the traditions and food that her Chinese family celebrated. But that was before she learned about zhai cai, the plant-based Chinese cuisine that emphasizes umami-rich ingredients and can be traced back over centuries to Buddhist temple kitchens. In The Vegan Chinese Kitchen, through gorgeous photography, stories, and recipes, Hannah Che shows us the magic of this highly developed and creative tradition in which nearly every dish in the Chinese repertoire can be replicated in a meatless way, such as Blistered Dry-Fried String Beans or Sweet and Sour Tofu. You’ll also find recipes that are naturally plant-based and as irresistible as they are nourishing, such as flaky scallion pancakes, corn stir-fried with peppers and pine nuts, or pea shoots braised in a velvety mushroom broth made with sesame-oil roux.This book will delight vegans, vegetarians, and omnivores alike, inviting you to explore a whole world of flavors and ingredients.

Bendra informacija apie: Vegan Chinese Kitchen: Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook

Prekės ID: 61732423
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Hannah Che
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Vegan Chinese Kitchen: Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Vegan Chinese Kitchen: Recipes and Modern Stories from a Thousand-Year-Old Tradition: A Cookbook


Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai