Tai suskaldytos mung pupelės (moong) su kreminės spalvos vidumi ir nepažeistu natūraliu žaliu lukštu. Išverda greičiau nei sveikos mung pupelės. Suminkštėjusios jos sutirštėja ir sukuria gardų, sodrų padažą. Indijoje jos paprastai laikomos maistingesnėmis, o -quot;Mung Dal Chilka-quot; turi daug baltymų ir geležies, todėl yra ideali energijos papildymo priemonė vegetariškai mitybai.
Spindulinės (moong dal chilka) pupuolės labai lengvai įsisavinamos, tinka visai šeimai, ir vaikams, ir senjorams.
Mung pupeles galima valgyti tiek virtas, tiek žalias. Jos puikiai tinka salotoms, sriuboms ir pagrindiniams patiekalams kaip daržovės ir mėsa.
Maistinė vertė 100g:
Energinė vertė: 1188 Kj / 335 kcal
Riebalai: 1,2 g
Sotieji riebalai: 0,3 g,
Angliavandeniai: 3,5 g: 55.5g
Cukrus: 0 g,
Baltymai: 24,3 g,
Skaidulinės medžiagos: 11,1 g,
Druska: 0 g.
Sudėtis: skaldytos žaliosios Mung pupelės.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.
Gamintojas: TRS Wholesale Co.Ltd. Southall, Middlesex, Didžioji Britanija
Kilmės šalis: Didžioji Britanija
Geriausias iki: žr. ant pakotės.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 500g