Kalėdinis rinkinys, kurį sudaro:
– Juodas arba tamsiai mėlynas moteriškas
džemperis
–
Sausainiai su šokoladu ~135 gr. 7 vnt.
–
Riešutai baltame jogurtiniame apvalkale stikliniame indelyje: 100 gr.
-
Pieniška karamelė su liofilizuotomis avietėmis
– Saldi kakava stikliniame indelyje 70 gr.
–
Šokoladiniai saldainiai: 7 vnt.
-–
Kalėdinis saldainis
-Medinis žaisliukas 3mm medžio fanera.
Visos rinkinyje esančios dovanos supakuotos į spalvotą dovanų popierių, įdėtos į kartoninę dėžę su langeliu bei papuoštos šventiniu kaspinu.
SVARBU! Rinkinį užsakant su siuntimu, prieš dovanojant rekomenduojame išpakuoti ir gražiai sudėlioti rinkinio turinį. Dėl saugumo sumetimų, rinkinio prekės siunčiamos supakuotos į specialias pakavimo medžiagas.
Sudėtis ir alergenai:
Šokoladiniai saldainiai:
Sudedamosios dalys:
Pieniškas šokoladas (30%) (cukrus, kakavos sviestas, kakavos masė, lieso PIENO milteliai, PIENO riebalai, emulsiklis: SOJŲ lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), LAZDYNO RIEŠUTAI (30%), cukrus, augalinis aliejus, KVIETINIAI miltai, IŠRŪGŲ milteliai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, lieso PIENO milteliai, kildinamoji medžiaga E500, druska, kvapioji vanilės medžiaga.
Alergenai:
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno bei lazdyno riešutų.
Riešutai pieniškame šokolade:
Sudedamosios dalys: pieninis šokoladas (43 %) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), žemės riešutai (43 %), cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai, gliukozės sirupas, modifikuotas krakmolas, augaliniai riebalai (palmių, kokosų), glajinė medžiaga šelakas. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 30%. Sudėtyje yra žemės riešutų, pieno ir sojos. Gali būti migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Sausainiai:
Sudedamosios dalys:
Kvietiniai miltai, cukrus, kakavos masė, palmių riebalai, gliukozės sirupas, kiaušiniai, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, tešlos kildymo medžiagos (difosfatai, natrio karbonatai), lydytas sviestas, gliukozės ir fruktozės sirupas, kviečių krakmolas, emulsiklis, druska, karamelizuoto cukraus sirupas, nenugriebto pieno milteliai, kvapiosios medžiagos, kiaušinių baltymų milteliai. Sudėtyje gali būti riešutų, sojų pėdsakų.
Alergenai
: Kvietiniai miltai, kiaušiniai, nugriebto pieno milteliai, lydytas sviestas, kviečių krakmolas, pieno milteliai, riešutų bei sojų pėdsakai.
Pieniška karamelė:
Sudedamosios dalys: Saldintas sutirštintas pienas (pienas 55%, cukrus 45%), Grietinėlė
, Gliukozės sirupas, Liofilizuotos avietės 2,2 %, Jūros druska. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Kakava:
Sudedamosios dalys: Cukrus, mažesnio riebumo kakavos milteliai 20%, emulsiklis (lecitinai (SOJŲ LECITINAS)), mineralinės medžiagos (geležies pirofosfatas, cinko sulfatas), vitaminų mišinys (vitaminas C, vitaminas B1, vitaminas D), druska, kvapioji medžiaga, cinamonas. Sudėtyje gali būti PIENO.
Alergenai: Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę)
Kalėdinis saldainis:
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, dažiklis E120, kvapiosios medžiagos. Galimi PIENO, KIAUŠINIŲ, SOJOS, SEZAMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, GLITENO ir RIEŠUTŲ pėdsakai. Maistinė vertė 100g: energinė vertė 1620kJ/385 kcal; riebalai: 0g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g);angliavandeniai 95g(iš kurių cukrų 57g);baltymai: 0g; druska: 0g. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.