1

Breaking Breads: A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka

Specifikacijos:
Autorius: Uri Scheft, Raquel Pelzel
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 68528586

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Breaking Breads: A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka

Israeli baking encompasses the influences of so many regions - Morocco, Yemen, Germany, and Georgia, to name a few and master baker Uri Scheft seamlessly marries all of these in his incredible baked goods at his Breads Bakery in New York City and Lehamim Bakery in Tel Aviv. Nutella-filled babkas, potato and shakshuka focaccia, and chocolate rugelach are pulled out of the ovens several times an hour for waiting crowds. In Breaking Breads, Scheft takes the combined influences of his Scandinavian heritage, his European pastry training, and his Israeli and New York City homes to provide sweet and savory baking recipes that cover European, Israeli, and Middle Eastern favourites. Scheft sheds new light on classics like challah, babka, and ciabatta - and provides his creative twists on them as well, showing how bakers can do the same at home - and introduces his take on Middle Eastern daily breads like kubaneh and jachnun. The instructions are detailed and the photos explanatory so that anyone can make Scheft's Poppy Seed Hamantaschen, Cheese Bourekas, and Jerusalem Bagels, among other recipes. With several key dough recipes and hundreds of Israeli, Middle Eastern, Eastern European, Scandinavian, and Mediterranean influenced recipes, this is truly a global baking bible.

Bendra informacija apie: Breaking Breads: A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka

Prekės ID: 68528586
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,2 x 0,2 x 0,27 m, 1,61 kg
Leidykla: ARTISAN
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Uri Scheft, Raquel Pelzel
Puslapių skaičius: 352
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Breaking Breads: A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Breaking Breads: A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka

Reklama

Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai