1

Flavors of the Maghreb: Authentic Recipes from the Land Where the Sun Sets (North Africa and Southern Italy)

Specifikacijos:
Autorius: Alba Carbonaro Johnson, Paula Miller Jacobson, Sheilah Kaufman, Sandy Ireland
Puslapių skaičius: 200
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 74105826
2709
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 24 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 24 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 24 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 24 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 24 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Flavors of the Maghreb: Authentic Recipes from the Land Where the Sun Sets (North Africa and Southern Italy)

Explore the unique Mediterranean flavors of the Maghreb region with over 100 authentic recipes! The Arabic word Maghreb means "land where the sun sets." The Maghreb is a multicultural Mediterranean region of North Africa which includes Tunisia, Algeria, Morocco, Mauritania, and Libya. It is bordered by the beautiful Mediterranean Sea, and in ancient times, the Maghreb included Spain, Sicily, and Malta. The history of this region is completely different from that of the rest of Africa, and today's cuisine reflects those differences. It's an inviting cuisine, made with fresh local and seasonal ingredients, that carries a diversity of flavors and time-honored traditions to the Maghreb table. Before the Arab conquest, the Phoenicians, Greeks, Romans, Byzantines, and later the Italians and French, colonized the Maghreb. Each new culture that entered the region left unique influences and together they created a multicultural cuisine using aromatic spices, fresh herbs, citrus, dried fruits, nuts, fresh fish, lamb, chicken, pasta, rice, and copious fresh vegetables. Ancient civilizations such as Phoenicians and Romans spread the cultivation of wheat. The Moors brought citrus and olives from Spain. The Berbers gave birth to couscous. Fennel, peas, and artichokes arrived with the Italian settlement, and the baguette, salad Nicoise, and mayonnaise were brought by the French when they colonized the area. Thus, the food of Maghreb became a melange of Sicilian, French, Spanish, Arabic, and Berber cuisine. Three generations ago, Alba Carbonaro Johnson's family emigrated from Sicily to Tunisia. With this unique cultural vantage point, she learned to cook traditional Maghrebi dishes as well as the southern Italian specialties of her family. This book brings the best of both these Mediterranean cuisines together in simple, delicious recipes that readers will turn to again and again. Sample recipes: Crostini with Dill and Pecorino Spicy Cauliflower Minestra Couscous for Festive Occasions (Seffa) Lamb Chops in Dried Fig Sauce Baked Whole Bass with Chermoula Shrimp Speidini with Golden Breadcrumbs and Pistachios Rustic Pizza Stuffed with Red Onions, Pine Nuts, and Golden Raisins Broccoli Affogati Marzipan-Stuffed Dates

Bendra informacija apie: Flavors of the Maghreb: Authentic Recipes from the Land Where the Sun Sets (North Africa and Southern Italy)

Prekės ID: 74105826
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Hippocrene Books Inc.,U.S.
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Alba Carbonaro Johnson, Paula Miller Jacobson, Sheilah Kaufman, Sandy Ireland
Puslapių skaičius: 200
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Flavors of the Maghreb: Authentic Recipes from the Land Where the Sun Sets (North Africa and Southern Italy)
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Flavors of the Maghreb: Authentic Recipes from the Land Where the Sun Sets (North Africa and Southern Italy)

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai