1

Food and Cooking of Venice and the North East of Italy: 65 Classic Dishes from Veneto, Trentino-alto Adige and Fruili-Venezia Guilia

Specifikacijos:
Autorius: Valentina Harris
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2010
Prekės ID: 64671993
2439
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 23 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 23 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 23 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 23 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Food and Cooking of Venice and the North East of Italy: 65 Classic Dishes from Veneto, Trentino-alto Adige and Fruili-Venezia Guilia

This beautiful new book opens with an introduction to the landscape, climate, history and cuisine of each region, as well as the wonderful festivals that take place, and the foods that accompany them. This is followed by a guide to classic ingredients of these regions, including raddicchio Trevisano, white asparagus, Asiago cheese, speck, Lamon beans, and famous wines, such as Bardolino and Prosecco. A collection of 65 authentic recipes follows, with chapters covering the full range of courses, including Soups and Antipasti; Pasta, Gnocchi, Rice and Polenta; Fish and Shellfish; Poultry, Meat and Game; Eggs, Vegetables and Cheese; and Desserts and Baking. With 370 inspiring photographs and cook's tips and variations, this book is perfect for anyone who wants to explore the unusual cuisine of Venice and north-eastern Italy.

Bendra informacija apie: Food and Cooking of Venice and the North East of Italy: 65 Classic Dishes from Veneto, Trentino-alto Adige and Fruili-Venezia Guilia

Prekės ID: 64671993
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,24 x 0,29 m, 0,97 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Valentina Harris
Puslapių skaičius: 128
Leidimo metai: 2010

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Food and Cooking of Venice and the North East of Italy: 65 Classic Dishes from Veneto, Trentino-alto Adige and Fruili-Venezia Guilia
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Food and Cooking of Venice and the North East of Italy: 65 Classic Dishes from Veneto, Trentino-alto Adige and Fruili-Venezia Guilia

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai