1

How to Cook: From first basics to kitchen master: The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Specifikacijos:
Autorius: Bridget Jones
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 69497676
2305
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
3031
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 28 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 28 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 28 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3031
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 96% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: How to Cook: From first basics to kitchen master: The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Cooking is an everyday skill that anyone can master. The easy-to-use beginner cook's guide to techniques with recipes to try them out: fry, bake, poach, casserole, steam and roast a fabulous range of 150 tasty dishes, all shown with the help of 800 step-by-step photographs. The recipes in this beginner's cookbook include well-known classics that will help build a basic repertoire, such as Fish Pie, Spaghetti with Meatballs, and Baked Mushroom Risotto. Each recipe contains minimal ingredients, and all the techniques are explained and illustrated with step-by-step photographs. Recipes have been selected to teach a wide range of skills, such as marinating, poaching, frying, grilling, roasting and casseroling. Learn how to master basic techniques, with successful results every time, and understand kitchen basics such as stocking the store cupboard, choosing essential equipment, menu planning, budgeting and hygiene. The book is a must for everyone who wants to learn to cook with fresh ingredients, and who would like to eat healthier home-cooked meals.

Bendra informacija apie: How to Cook: From first basics to kitchen master: The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Prekės ID: 69497676
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Anness Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Pagrindinis patiekalas
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Bridget Jones
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

How to Cook: From first basics to kitchen master: The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: How to Cook: From first basics to kitchen master: The cook's guide to frying, baking, poaching, casseroling, steaming and roasting a fabulous range of 140 tasty recipes, with 800 step-by-step instructional photographs

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(886 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 18 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3031

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai