1

Philosophy of Cheese

Specifikacijos:
Autorius: Patrick McGuigan
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58357108
1630
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 14 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 14 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 14 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 14 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 14 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 14 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com
From the first cheese, dating to 5000 BC, food journalist Patrick McGuigan travels through Feta&;s relation to ancient faiths, the influence of monks on Munster, the rise of Roquefort and the global trade of Gouda. Discover how the household staple of Cheddar stands as a symbol for industrialisation, and what Rogue River Blue can tell us about the artisan cheese renaissance happening in the US today.If you&;ve ever looked at a cheese rind and wondered &;can I eat this?&;, The Philosophy of Cheese will set you right. Alongside surprising and little-known stories of much-loved cheeses, this book will teach you how to effectively store your cheese, how to pair it with alcohol for an exquisite tasting and how to create the cheeseboard of your dreams.

Bendra informacija apie: Philosophy of Cheese

Prekės ID: 58357108
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: British Library Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Užkandžiai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Patrick McGuigan
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Philosophy of Cheese
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Philosophy of Cheese

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai