Philosophy of Cheese

Specifikacijos:
Autorius: Patrick McGuigan
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 58357108
1630
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
2988
-
3890
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Rugsėjo 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Rugsėjo 18 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Rugsėjo 18 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Rugsėjo 19 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Rugsėjo 19 d.

199

LP EXPRESS terminale

Rugsėjo 19 d.

219

Pristatysime į namus

Rugsėjo 19 d.

349

Lietuvos pašto skyriuje

Rugsėjo 20 d.

149

Atsiimkite Omniva paštomate

Rugsėjo 20 d.

265

Smartpost terminale

Rugsėjo 20 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
2988 4386
Pro Baltic
3890 5056
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Philosophy of Cheese

From the Swiss Alps to New York's hipster cheese bars, journalist Patrick McGuigan has written about cheesemakers, maturers and cheesemongers around the world for The Telegraph, Delicious and The Financial Times. He is partial to a slice of Kirkham's Lancashire. www.patrickmcguigan.com
From the first cheese, dating to 5000 BC, food journalist Patrick McGuigan travels through Feta&;s relation to ancient faiths, the influence of monks on Munster, the rise of Roquefort and the global trade of Gouda. Discover how the household staple of Cheddar stands as a symbol for industrialisation, and what Rogue River Blue can tell us about the artisan cheese renaissance happening in the US today.If you&;ve ever looked at a cheese rind and wondered &;can I eat this?&;, The Philosophy of Cheese will set you right. Alongside surprising and little-known stories of much-loved cheeses, this book will teach you how to effectively store your cheese, how to pair it with alcohol for an exquisite tasting and how to create the cheeseboard of your dreams.

Bendra informacija apie: Philosophy of Cheese

Prekės ID: 58357108
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: British Library Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Užkandžiai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, Minced
Autorius: Patrick McGuigan
Puslapių skaičius: 112
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Philosophy of Cheese
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Minced 4.3
(376 pirkėjų įvertinimai)
-31%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Spalio 14 d.

000
Galimi pristatymo būdai
2988 4386
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(618 pirkėjų įvertinimų)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Trečiadienį, rugsėjo 4 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3890 5056