1

Secrets of the Butcher: How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Specifikacijos:
Autorius: Arthur Le Caisne
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 63021703
2864
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5940
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 18 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 18 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 18 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 18 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 18 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
5940
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Secrets of the Butcher: How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game. In SECRETS OF THE BUTCHER, author Arthur Le Caisne takes readers step-by-step through the ever-evolving and artisanal world of meat. Much more than just a book on how to butcher meat, SECRETS OF THE BUTCHER covers every aspect of selecting, preparing, and eating meat. Organized by type of protein--beef, veal, pork, lamb, poultry, and turkey--the book categorizes and describes the origin and characteristics of the best of each type. It explains all of the cuts and how they are best prepared, and offers tips and recipes for each. With full-color illustrations, Le Caisne includes over twenty breeds of each animal from Black Angus cows to Iberico pigs to Rhode Island Red chickens. From understanding the benefit of grass-fed beef to the locavore movement to the color of the cut, choosing meat will never feel daunting again. SECRETS OF THE BUTCHER also includes state-of-the-art information on techniques such as brazing, roasting, and grilling; what types of cooking oil to use and at what temperature; recommended salts, peppers, and other spices for every type of meat; and, of course, how to butcher every type of meat. Fully illustrated throughout with clear and useful four-color illustrations, SECRETS OF THE BUTCHER will be a stand-out package against photographic books in this growing category.

Bendra informacija apie: Secrets of the Butcher: How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Prekės ID: 63021703
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,25 m, 0,87 kg
Leidykla: Black Dog & Leventhal Publishers Inc
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Arthur Le Caisne
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Secrets of the Butcher: How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Secrets of the Butcher: How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(968 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 7 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5940

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai