1

Steak: The Whole Story

Specifikacijos:
Autorius: Tim Hayward
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2024
Prekės ID: 90856465
3357
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 11 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 11 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 11 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 11 d.

265

Smartpost terminale

Balandžio 11 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 11 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Steak: The Whole Story

Every self-respecting religion needs its bible and now, thanks to Tim Hayward, steak has its own. Steak is a work of endearing nerdiness, detailed scholarship and profound appetite. Jay Rayner Learned and witty, this timely, brilliant book is a treatise on the wonders of steak cooking, dispelling myth and instilling sage wisdom.  Jeremy Lee Wow, an amazing book by an incredible writer who knows how to engage you from the first sentence. An encyclopaedia on steak which every young chef should read, or anyone who owns a pair of tongs! Angela Hartnett A real beauty of a book surprising, fascinating, full of wit and so many things I never knew a book you can really sink your teeth into! Adrian Edmonson Its the book we needed when we started Hawksmoor, and the book that people who love steak deserve. Will Beckett   The essential reference for steak lovers. An encyclopaedic yet accessible journey through the world of chefs, farmers, butchers and restaurants, Steak is the essential guide for enthusiasts improving their kitchen skills or diners chasing the greatest steaks around the world. With stories, recipes, traditional cooking techniques and cutting-edge new ones, youll never again overcook a steak or wonder which cut to buy. Plus theres a guide to butchery, a cooking course (including some steak science) and Cow Maps. Steak takes an in-depth look at the historical, cultural and social significance of our favourite cut of meat, and how we might continue to enjoy it sustainably into a long future its the ultimate handbook for anyone who cares about sourcing and cooking great food.

Bendra informacija apie: Steak: The Whole Story

Prekės ID: 90856465
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,17 x 0,25 m, 1,18 kg
Leidykla: Quadrille Publishing Ltd
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Tim Hayward
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2024

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Steak: The Whole Story
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Steak: The Whole Story

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai