Medžiaga: | Emalis, Ketus |
Viryklės tipas: | Visos viryklės |
Komplektacija: | 2 dalių |
Bendra talpa: | 7 l |
Prekės ID: | 141868776 |
Geriausias pasirinkimas kepti ir troškinti daržoves, mėsą ir žuvį yra ketaus troškintuvas .
Jame paruoštas maistas išlaiko visas naudingas savybes.
Ketaus troškintuvas su dangčiu!
Lengva naudoti orkaitėje ir ant viryklės.
Norėdami išlaikyti ilgą ketaus troškintuvo tarnavimo laiką, būtinai laikykitės laikymo instrukcijų
28x28x17,5 cm
7,5kg
Negalima plauti indaplovėje!
Yra keletas puodų tipų, kurių kiekvienas turi privalumų ir trūkumų. Dažniausiai pasitaikantys puodų tipai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, vario, aliuminio, ketaus, keramikos arba stiklo. Kai kurie gamintojai taip pat gali naudoti daugiau nei vieną iš šių medžiagų.Nerūdijančio plieno puodai yra populiarus daugelio virėjų pasirinkimas. Šie puodai yra labai tvirti ir patvarūs, retai būna subraižyti ar įlenkti. Jie taip pat laikomi gana lengvai valomais.Maisto gaminimas tokio tipo puoduose nesukelia cheminės reakcijos su maistu, dėl kurios gali pasikeisti patiekalo skonis ar spalva. Tačiau nerūdijantis plienas yra prastas šilumos laidininkas. Varinius puodus dažnai naudoja profesionalūs virėjai. Šio tipo metalas yra puikus šilumos laidininkas ir padeda sukurti vienodą temperatūrą kepimo paviršiuose. Blizgus varinis paviršius gali būti elegantiškas bet kurios virtuvės priedas, tačiau jį sunku prižiūrėti. Ketaus puodai taip pat gali reaguoti su tam tikru maistu, ypač rūgščiu maistu. Šis metalas įkaista labai lėtai, tačiau suteikia tolygiai šildomą paviršių. Jis taip pat gali būti kaitinamas iki labai aukštos temperatūros, nesukeliant neigiamų reakcijų.
Prieš pirmą kartą naudodami ketaus gaminius, juos reikia kaitinti maždaug 10-15 minučių, kol dūmai sustos. Maysterya ketaus indus reikia po to atvėsinti. Taip pat galite jį atvėstinti po tekančiu vandeniu. Po to gaminį reikia šildyti su druska (2-3 šaukštai) ir maišyti 3-5 minutes. Leiskite šiam ketaus indui atvėsti. Po šių veiksmų ištepkite gaminį saulėgražų aliejumi iš vidaus ir išorės.. Jūsų prekės yra paruoštos naudoti visų rūšių krosnyse ir atviroje ugnyje.
Mesterya ketaus indai tarnautų kaip namuose, taip ir profesionalioje virtuvėje. Naudodami Mesterya ketaus indus, reikia nuvalyti arba išdžiovinti ant krosnies. Gaminkite su malonumu! Jei ketaus stalo induose dėl tam tikrų priežasčių pasirodo rūdys, galite jį lengvai atnaujinti. Tam reikia ištrinti rūdį su virtuvine kempine arba su šlifavimo popieriumi. Produktą reikia nuplauti ir ištepti jį aliejumi. Šildykite ant krosnies ar viryklės 25-30 minučių. Ketaus gaminiai yra atsparūs įbrėžimams. Jį galite naudoti ant elektros, dujų, stiklo keraminių krosnių.
Prekės ID: | 141868776 |
Kategorija: | Puodai, greitpuodžiai |
Prekės pakuočių kiekis: | 1 vnt. |
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): | 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 7,5 kg |
Tipas: | Kazanai, Puodai, Troškintuvai |
Kilmės šalis: | Vengrija |
Skersmuo: | 28 cm |
Spalva: | Raudona |
Pardavėjas: | Ikvis Jis, Veltrich, MB |
Medžiaga: | Emalis, Ketus |
Viryklės tipas: | Visos viryklės |
Komplektacija: | 2 dalių |
Bendra talpa: | 7 l |
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
100%
pirkėjų rekomenduoja šią prekę
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę