1

Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Specifikacijos:
Autorius: Richard Hosking, Debra Samuels
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 73445046
4139
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 16 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 16 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 16 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Nominated for the Glenfiddich Food Book of the Year Award, this timeless volume is the first and only book of its kind on the subject.A Dictionary of Japanese Food helps food lovers around the world decipher the intricacies and nuances of Japanese cooking and its ingredients. Definitions in ordinary cookbooks and standard dictionaries—such as akebia forakebi, sea cucumber for namako, plum for ume—can be inadequate, misleading, or just plain wrong. Richard Hoskings eliminates the mystery by ensuring that each entry in the Japanese-English section includes the Japanese term in Roman script; the term in kana or kanji or both; a Latin name where appropriate; an English definition; and, for most entries, a short annotation.The English-Japanese section defines important English food terms in Japanese and annotates those needing explanation. One hundred small line drawings make it easy for readers to identify everything frommitsuba to the okoze fish, and seventeen appendices address the most critical elements of Japanese cuisine, from the making ofmiso and the structure of the Japanese meal to the tea ceremony.Newly typeset and featuring a fascinating and informative new foreword by Japanese cookbook author Debra Samuel,A Dictionary of Japanese Food will continue to help both food lovers and visitors to Japan discover the wonders of one of the world's great cuisines.

Bendra informacija apie: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Prekės ID: 73445046
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,13 x 0,2 m, 0,23 kg
Leidykla: Tuttle Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Richard Hosking, Debra Samuels
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Dictionary of Japanese Food: Ingredients and Culture

Reklama

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai