1

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Specifikacijos:
Autorius: Le Cordon Bleu
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 59304838
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 655 x 9 mėn.
5005
5005
655 / mėn.
Skolinantis 5005 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 655 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,08%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 5895 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 1669
Be pabrangimo
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Learn to bake your own bread with the acclaimed school. Le Cordon Bleu is the highly renowned, world-famous culinary school noted for the quality of its courses, aimed at beginners as well as confirmed or professional cooks. It is the world's largest hospitality education institution, with over 20 schools on five continents. Its educational focus is on hospitality management, culinary arts and gastronomy. The teaching teams are composed of specialist chefs and pastry experts, most of them honoured by national or international prizes. One of its most famous alumnae in the 1940s was Julia Child, as depicted in the film Julie & Julia. There are 80 illustrated recipes, explained step-by-step with 1,450 photographs presented in seven chapters with recipes for traditional baguette, sourdough bread, milk rolls, focaccia, ciabatta, pita, challah, croissants, pain au chocolate, Parisian brioche, stollen, panettone, vanilla flan, kouign-amann, galette des rois and much, much more. Discover recipes for traditional, regional and international breads from across the world as well as viennoiseries (Danish pastries) and French pastries. Learn how to knead, shape and score breads and achieve baking success thanks to the know-how and advice of the very best bakers.

Bendra informacija apie: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Prekės ID: 59304838
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,2 x 0,23 m, 0,3 kg
Leidykla: Grub Street Publishing
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus
Autorius: Le Cordon Bleu
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Le Cordon Bleu Bakery School: 80 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai