Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Specifikacijos:
Autorius: Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 58388688
3318
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gruodžio 17 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gruodžio 17 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gruodžio 17 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gruodžio 17 d.

265

Smartpost terminale

Gruodžio 17 d.

269

Pristatysime į namus

Gruodžio 17 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Describes the benefits, worldwide traditions, and science of fermented foods, and provides recipes for such fare as brined garlic, ginger beer, tzatsiki, challah, tempeh, and apple cider vinegar.
The Book That Started the Fermentation RevolutionSandor Ellix Katz, winner of a James Beard Award and New York Times bestselling author, whom Michael Pollan calls the “Johnny Appleseed of Fermentation” returns to the iconic book that started it all, but with a fresh perspective, renewed enthusiasm, and expanded wisdom from his travels around the world. This self-described fermentation revivalist is perhaps best known simply as Sandorkraut, which describes his joyful and demystifying approach to making and eating fermented foods, the health benefits of which have helped launch a nutrition-based food revolution.Since its publication in 2003, and aided by Katz’s engaging and fervent workshop presentations, Wild Fermentation has inspired people to turn their kitchens into food labs: fermenting vegetables into sauerkraut, milk into cheese or yogurt, grains into sourdough bread, and much more. In turn, they’ve traded batches, shared recipes, and joined thousands of others on a journey of creating healthy food for themselves, their families, and their communities. Katz’s work earned him the Craig Clairborne lifetime achievement award from the Southern Foodways Alliance, and has been called “one of the unlikely rock starts of the American food scene” by The New York Times.This updated and revised edition, now with full color photos throughout, is sure to introduce a whole new generation to the flavors and health benefits of fermented foods. It features many brand-new recipes—including Strawberry Kvass, African Sorghum Beer, and Infinite Buckwheat Bread—and updates and refines original recipes reflecting the author’s ever-deepening knowledge of global food traditions that has influenced four-star chefs and home cooks alike. For Katz, his gateway to fermentation was sauerkraut. So open this book to find yours, and start a little food revolution right in your own kitchen.Praise for Sandor Ellix Katz and his books:“The Art of Fermentation is an extraordinary book, and an impressive work of passion and scholarship.”—Deborah Madison, author of Local Flavors“Sandor Katz has proven himself to be the king of fermentation.”—Sally Fallon Morell, President, The Weston A. Price Foundation“Sandor Katz has already awakened more people to the diversity and deliciousness of fermented foods than any other single person has over the last century.”—Gary Paul Nabhan, author of Growing Food in a Hotter, Drier Land“The fermenting bible.” — Newsweek“In a country almost clinically obsessed with sterilization Katz reminds us of the forgotten benefits of living in harmony with our microbial relatives.” — Grist

Bendra informacija apie: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition

Prekės ID: 58388688
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Sandor Ellix Katz, Sally Fallon Morell
Puslapių skaičius: 320
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition 2nd Revised edition


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai