1

Mastering Basic Cheesemaking: The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home

Specifikacijos:
Autorius: Gianaclis Caldwell
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 66971716
3932
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
3654
-
5398
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 10 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 10 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 10 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 10 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 10 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 10 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 10 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 10 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Minced
5398 7278
Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Mastering Basic Cheesemaking: The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home

The craft of home cheesemaking is exploding in popularity. However, most "beginner" books are essentially loosely-organized collections of recipes which lack a progressive approach to teaching the fundamentals of this exciting and satisfying traditional skill. Mastering Basic Cheesemaking provides a complete hands-on guide to making cheese and other fermented dairy products from scratch, geared toward helping the novice cheesemaker to develop the intuition and abilities to position them for success, especially in the real world of the home kitchen.This well-illustrated, clearly written practical guide assumes no prior experience on the part of the aspiring cheesemaker. Topics include:Understanding your ingredients, tools and techniquesWhipping up "instant cheeses" such as ricotta and paneer while learning basic milk chemistryProgressing to fermented dairy products such as kefir, yogurt and sour creamUsing bacteria and coagulant to create spreadable and tender cheeses like quark, chevre, cream cheese and American style cottage cheeseGraduating to curdled, aged and ripened cheesemozzarella, feta, cheddar, gouda, and parmesan.Whether you are a budding cheesemaker, avid do-it-yourselfer, foodie, homesteader or cheese professional, this complete course in beginning cheesemaking from one of North America's foremost instructors is packed with everything you need to create delicious, nourishing and beautiful classic cheeses and other dairy delights.Gianaclis Caldwell is the head cheesemaker and co-owner of Pholia Farm, well-known for its artisan, aged raw milk cheeses, and for its educational offerings. She is the author ofMastering Artisan Cheesemaking, The Small-Scale Cheese Business, andThe Small-Scale Dairy.
A complete, hands-on beginner’s guide to the magic and satisfaction of making your own cheese

Bendra informacija apie: Mastering Basic Cheesemaking: The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home

Prekės ID: 66971716
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,01 x 0,2 x 0,25 m, 0,47 kg
Leidykla: New Society Publishers
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Gianaclis Caldwell
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Mastering Basic Cheesemaking: The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Mastering Basic Cheesemaking: The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
(422 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3654
Pardavėjas: Minced 4.3
(1028 pirkėjų įvertinimai)
-25%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 16 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5398 7278

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai