1

Nose to Tail Eating: A Kind of British Cooking New edition

Specifikacijos:
Autorius: Fergus Henderson, Anthony Bourdain
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2004
Prekės ID: 78112883
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 677 x 18 mėn.
9004
9004
677 / mėn.
Skolinantis 9004 , sutartį sudarant 18 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 677 , metinė palūkanų norma - 25,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,15%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 12186 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 3002
Be pabrangimo
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 1 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 1 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 1 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 1 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 1 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 1 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 1 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 1 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Nose to Tail Eating: A Kind of British Cooking New edition

Fergus Henderson caused something of a sensation when he opened his restaurant St John in London in 1995. Set in a former smokehouse near Smithfield meat market, its striking, high-ceilinged white interior provides a dramatic setting for food of dazzling boldness and simplicity. As signalled by the restaurant's logo of a pig (reproduced on the cover of Nose to Tail Eating) and appropriately given the location, at St John the emphasis is firmly on meat. And not the noisettes, fillets, magrets and so forth of standard restaurant portion-control, all piled up into little towers in the middle of the plate: Henderson serves up the inner organs of beasts and fowls in big, exhilarating dishes that combine high sophistication with peasant roughness. Nose to Tail Eating is a collection of these recipes, celebrating, as the title implies, the thrifty rural British tradition of making a delicious virtue of using every part of the animal. This new edition, beautifully redesigned, comes with an introduction by Anthony Bourdain.

Bendra informacija apie: Nose to Tail Eating: A Kind of British Cooking New edition

Prekės ID: 78112883
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Bloomsbury Publishing PLC
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Pro Baltic, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Fergus Henderson, Anthony Bourdain
Puslapių skaičius: 256
Leidimo metai: 2004

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Nose to Tail Eating: A Kind of British Cooking New edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Nose to Tail Eating: A Kind of British Cooking New edition

Reklama

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai