1

Professional Baking 8th edition

Specifikacijos:
Autorius: Wayne Gisslen
Puslapių skaičius: 816
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 91257730
17688
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
861 / mėn.
Skolinantis 17688 , sutartį sudarant 36 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 861 , metinė palūkanų norma - 28,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,47%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 30996 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.

3 5896
Be pabrangimo
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 16 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Professional Baking 8th edition

A comprehensive and reliable approach to the foundations of baking, ideal for students and early-career professionals In the newly revised Eighth Edition to Professional Baking, best-selling author, Wayne Gisslen, delivers a comprehensive and accessible introduction to baking practices, including the selection of ingredients and proper mixing and baking techniques. The book discusses makeup and assembly, as well as skilled and imaginative decoration and presentation, in a straightforward and learner-friendly style. Each recipe and formula still includes US and metric measurements. The metric measurements have been updated and revised based on the bakers percentages of each ingredient; the strong technique instruction of the formulas and recipes remain unchanged from previous editions. The clear narrative is accompanied by links to technique videos, glossaries and audio pronunciations, math tutorials, and quizzes to assist the student and professional baker in the development of both foundational and more advanced skills. THE NEW EDITION INCLUDES: Updates to the art program, including new photos, tables, and illustrations throughout the book Revised and updated formulas and recipes, including new material on emulsions, revisions to the text explaining mixing techniques, no-knead breads, and double hydration New material and recipes on the construction of entremets and revised material on the Joconde Method and dough lamination This latest edition of Professional Baking is an indispensable resource for both students of baking and professional chefs seeking a sound theoretical and practical foundation in baking practices.

Bendra informacija apie: Professional Baking 8th edition

Prekės ID: 91257730
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley & Sons Inc
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Wayne Gisslen
Puslapių skaičius: 816
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Professional Baking 8th edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Professional Baking 8th edition

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai