1

Ruffage: A Practical Guide to Vegetables

Specifikacijos:
Autorius: Abra Berens, Lucy Engelman
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 63002873
3520
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
3813
-
5499
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 23 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 23 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 23 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 23 d.

399

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
3813
KATARATA
5499
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Ruffage: A Practical Guide to Vegetables

In this insightful and enchanting cookbook, new flavors, textures, techniques, and ways to enjoy all the vegetables you want to eat are revealed by chef and former farmer Abra Berens. Not only a terrific resource, with more than 300 recipes written in Berens' uniquely succinct style, the book also presents evocative storytelling to open each chapter, and photography that conveys the seasons and rugged beauty of Michigan farm country--
Named a Best Cookbook for Spring 2019 by The New York Times and Bon AppetitRuffage: A Practical Guide to Vegetables is not your typical cookbook—it is a how-to-cook book of a variety of vegetables. Author Abra Berens—chef, farmer, Midwesterner—shares a collection of techniques that result in new flavors, textures, and ways to enjoy all the vegetables you want to eat. From confit to caramelized and everything in between—braised, blistered, roasted and raw—the cooking methods covered here make this cookbook a go-to reference.Treasure trove of 300 recipes. Spanning 29 types of vegetables—from asparagus to zucchini—each chapter opens with an homage to the ingredients and variations on how to prepare them. 140 photographs show off not only the finished dishes, but also the vegetables and farms behind them.Vegetables as a side or a main. Take any vegetable recipe in this book and add a roasted chicken thigh, seared piece of fish, or hard-boiled egg to turn the dish into a meal not just vegetarians will enjoy. Some bound-to-be favorite recipes include:• Shaved Cabbage with Chili Oil, Cilantro, and Charred Melon• Blistered Cucumbers with Cumin Yogurt and Parsley • Charred Head Lettuce with Hard-Boiled Egg, Anchovy Vinaigrette, and Garlic Bread Crumbs• Massaged Kale with Creamed Mozzarella, Tomatoes, and Wild Rice• Poached Radishes with White Wine, Chicken Stock and ButterRuffage will help you become empowered to shop for, store, and cook vegetables every day and in a variety of ways. You'll learn about the life and life-giving properties of plants the way a farmer sees it, build experience and confidence to try your own original variations, and never look at vegetables the same way again.

Bendra informacija apie: Ruffage: A Practical Guide to Vegetables

Prekės ID: 63002873
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,04 x 0,19 x 0,25 m, 1,42 kg
Leidykla: Chronicle Books
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Abra Berens, Lucy Engelman
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Ruffage: A Practical Guide to Vegetables
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Ruffage: A Practical Guide to Vegetables

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(1105 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000
Galimi pristatymo būdai
3813
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2262 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 13 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5499

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai