1

Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Specifikacijos:
Autorius: James Strawbridge
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 72610841
3925
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
4640
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 22 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 22 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 22 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 22 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 22 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 22 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
4640
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

*As Seen on BBC One's Strawbridge Over the Drawbridge! Understanding how to use salt can make or break a dish. Salt and the Art of Seasoning will not only help you master your use of seasoning, but it will allow you to reimagine how you cook, cure and work with salt in your kitchen - elevating your flavours to a whole new level. Includes over 100 salt-inspired recipes! Salt is extraordinary. A fundamental, ancient resource used for thousands of years around the world, it is the one essential ingredient that transforms all cooking: elevating flavours from good to great, to unforgettable. In this stunning new cookbook, chef, TV presenter, food photographer and sustainable living expert James Strawbridge shares with you the fundamentals of this artisan ingredient: from distinctive flavour notes and profiles of different salts found around the world, to brilliantly useful techniques - such as brining, baking, charring, fermenting and preserving. Inside, you'll also find: The Science of Taste A Salt Sommelier's Guide How to measure 'to taste' and season correctly Salt Craft - from curing to blocking to baking Over 100 recipes - from drinks to desserts Salt and the Art of Seasoning will show you how to choose the right type of salt for the right type of dish, how to add it at the right time and in the right amount. James shares techniques such as using salt to pickle, cure and ferment as well as making your own flavoured or smoked salts to bring out all sorts of previously hidden flavours. James has also crafted salt-inspired recipes to help you use salt in more creative, healthy and delicious ways. Recipes include: Brined chicken Cornish salted sardines European-style sour pickles Native American cured fish Kimchi fried rice 8 essential flavoured salts Smoked salted butter Focaccia Smoked toddy And more! Salt and the Art of Seasoning takes you on an unforgettable journey exploring salt's long role in food throughout the world and human history - while teaching you how to best use this fundamental spice tonight to make your meal sing.

Bendra informacija apie: Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Prekės ID: 72610841
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing UK
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: James Strawbridge
Puslapių skaičius: 288
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.2
(968 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 8 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4640

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai