Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Koks darbinis turis?
apie du trecdalius,jei neputoja ir nekinta turis
Apie 8-9 litrų. 2/3 nuo 12 ltr. Greitpuodis superinis, labai rekomenduoju.
Apie 7-8- 9 l žiūrint ką virsi. Su 9 būna pila per vožtuvą
Apie 8 l, patarimas, verdant produktus, kurie putoja, siūlau užvirti neuždarius, nugriebti putas, tada uždaryti dangtį ir ant mažos ugnies virti.
60% maisto ir ramiai galima gaminti.
Greitpuodžio tūris deklaruotas 12 litrų, o "darbinis" priklauso nuo to, ką jame ruošite, ir gali būti nuo 6 litrų iki 10. Kuo labiau putojantis turinys, tuo mažesnis "darbinis" tūris.