Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Ar jaučiasi šių prieskonių aštrumas.?
Aštrumas ,manau, priklausys nuo prieskoninių kiekio.Aš naudoju nedaug,tad aštrumo didelio nejaučiu,bet savotiško skonio šie prieskoniai tikrai turi.Man patinka.
Šio plovo prieskonių mišinio išskirtinumas - jame esančios barbariso uogos, ypatingai tinkančios plovui. Man regis, šio mišinio sudėtyje čili pipiro išvis nėra. Todėl, aštrumo tikrai trūksta. Kai reikia pikantiško aštrumo patiekalams, man dažnu atveju gelbėja UAB "Spaisvilė" gruziniški prieskoniai. Gaminant plovą, siūlau dėti kokius 3 vnt. (priklausomai nuo aštrumo ir pagal skonį) nepjaustytų čili pipirų. Sėkmės gaminant.
Острота в специи для плова необязательна. Не все любят острое.
Карри, куркума, майоран, барбарис и др. травки - это главное в приправе.
Labai subalansuotas tas lengvas aštrumas,man patinka šitie prieskoniai visa savo skonių puokšte.
Nelabai jaučiasi, man nesijaučia visai
Jokio aštrumo, kiek žinau, tai jo plove ir neturėtų būti. Prieskoniai nuostabūs, skonį pakeičia nerealiai. Labai geri.