1

Forager's Calendar: A Seasonal Guide to Nature's Wild Harvests Main

Specifikacijos:
Autorius: John Wright, Nenurodyta
Puslapių skaičius: 400, Nenurodyta
Leidimo metai: 2020, Nenurodyta
Prekės ID: 59045683
1824
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 30 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 30 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 30 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 30 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 30 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 30 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Forager's Calendar: A Seasonal Guide to Nature's Wild Harvests Main

'He writes so engagingly that it's hard to imagine that actual foraging can be more attractive than reading his accounts of it. ...(This book] is a treasure. It is beautifully produced, designed and illustrated.' - John Carey, The Sunday Times Shortlisted for the Andre Simon Food and Drink Book Awards for 2019 Look out of your window, walk down a country path or go to the beach in Great Britain, and you are sure to see many wild species that you can take home and eat. From dandelions in spring to sloe berries in autumn, via wild garlic, samphire, chanterelles and even grasshoppers, our countryside is full of edible delights in any season. John Wright is the country's foremost expert in foraging and brings decades of experience, including as forager at the River Cottage, to this seasonal guide. Month by month, he shows us what species can be found and where, how to identify them, and how to store, use and cook them. You'll learn the stories behind the Latin names, the best way to tap a Birch tree, and how to fry an ant, make rosehip syrup and cook a hop omelette. Fully illustrated throughout, with tips on kit, conservation advice and what to avoid, this is an indispensable guide for everyone interested in wild food, whether you want to explore the great outdoors, or are happiest foraging from your armchair.

Bendra informacija apie: Forager's Calendar: A Seasonal Guide to Nature's Wild Harvests Main

Prekės ID: 59045683
Kategorija: Knygos apie sveiką gyvenseną ir mitybą
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,13 x 0,2 m, 0,63 kg
Leidykla: Profile Books Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: John Wright, Nenurodyta
Puslapių skaičius: 400, Nenurodyta
Leidimo metai: 2020, Nenurodyta

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Forager's Calendar: A Seasonal Guide to Nature's Wild Harvests Main
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Forager's Calendar: A Seasonal Guide to Nature's Wild Harvests Main


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai