1

Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems

Specifikacijos:
Autorius: Jessica Duncan, Michael Carolan, Johannes S.C. Wiskerke
Puslapių skaičius: 478
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 80665485

Prekė išparduota

Pranešime, kai prekė vėl bus prekyboje

Susijusios prekės


Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems

This handbook includes contributions from established and emerging scholars from around the world and draws on multiple approaches and subjects to explore the socio-economic, cultural, ecological, institutional, legal, and policy aspects of regenerative food practices.The future of food is uncertain. We are facing an overwhelming number of interconnected and complex challenges related to the ways we grow, distribute, access, eat, and dispose of food. Yet, there are stories of hope and opportunities for radical change towards food systems that enhance the ability of living things to co-evolve. Given this, activities and imaginaries looking to improve, rather than just sustain, communities and ecosystems are needed, as are fresh perspectives and new terminology. The Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems addresses this need. The chapters cover diverse practices, geographies, scales, and entry-points. They focus not only on the core requirements to deliver sustainable agriculture and food supply, but go beyond this to think about how these can also actively participate with social-ecological systems. The book is presented in an accessible way, with reflection questions meant to spark discussion and debate on how to transition to safe, just, and healthy food systems. Taken together, the chapters in this handbook highlight the consequences of current food practices and showcase the multiple ways that people are doing food differently.The Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems is essential reading for students and scholars interested in food systems, governance and practices, agroecology, rural sociology, and socio-environmental studies.
This Handbook includes contributions from established and emerging scholars from around the world and draws on multiple approaches and subjects to explore the socio-economic, cultural, ecological, institutional, legal and policy aspects of regenerative food practices.

Bendra informacija apie: Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems

Prekės ID: 80665485
Kategorija: Ekonomikos knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Taylor & Francis Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Ekonomika
Pardavėjo šalis: Lietuva
Autorius: Jessica Duncan, Michael Carolan, Johannes S.C. Wiskerke
Puslapių skaičius: 478
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems


Geriausi pardavėjo Pigu.lt pasiūlymai