1

The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Specifikacijos:
Autorius: Emma MacDonald
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 55118689
2223
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 29 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 29 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 29 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 29 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 29 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 29 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Preserving food at home is vital to eating in a seasonal, sustainable, low-waste and, most importantly, utterly delicious way. Everyone can master the art of preserving with this essential book on canning, which provides a one-stop resource. Whether you have foraged hedgerows, picked produce from your own vegetable garden or allotment, or searched out the best seasonal buys in the supermarket or market, this book contains more than 100 delicious recipes for preserving fruit and vegetables, meat or fish.



Emma Macdonald gives clear and comprehensive instructions for curing, drying, pickling, bottling/canning, crystalizing and jellying; as well as recipes for all kinds of jams, chutneys, cordials, fruit liqueurs, terrines, cheeses and butters. Every classic is covered, including: gravlax, confit chicken, candied peel, quince cheese, mint jelly, onion marmalade, mango chutney, sloe gin and piccalilli. There are many others, some of them centuries old, many of them with a modern twist, such as Banana and Date Chutney and Grapefruit and Elderflower Marmalade.



Emma also includes expert tips on troubleshooting and information on all the equipment you will need. Pick up your cheesecloths and straining funnel and get preserving!

Bendra informacija apie: The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar

Prekės ID: 55118689
Kategorija: Enciklopedijos ir žinynai
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,22 x 0,15 x 0,02 m, 0,5 kg
Leidykla: Watkins Media
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Apie augalus
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Emma MacDonald
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: The Art of Preserving : Ancient techniques and modern inventions to capture every season in a jar


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai