1

Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Specifikacijos:
Autorius: Lizzie Collingham, Nenurodyta
Puslapių skaičius: 320, Nenurodyta
Leidimo metai: 2021, Nenurodyta
Prekės ID: 59176213
1419
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 9 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 9 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 9 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 9 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 9 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Biscuits are as British as fish and chips or the Sunday roast and they have been for centuries. From sustenance for explorers to comfort food for a nation, here is the surprising, wide-ranging, social history of Britain through the biscuit. Bourbons. Custard Creams. Rich Tea. Jammie Dodgers. Chocolate Digestives. Shortbread. Ginger snaps. Which is your favorite? British people eat more biscuits than any other nation; they are as embedded in the culture as fish and chips or the Sunday roast. But for Briitsh people biscuits are not only tasty treats to go with a cup of tea, the sustenance they afford is often emotional, evoking nostalgic memories of childhood. Lizzie Collingham begins in Roman times when biscuits &; literally, &;twice-baked&; bread &; became the staple of the poor; she takes us to the Middle East, where the addition of sugar to the dough created the art of confectionery. Yet it was in Britain that bakers experimented to create today's huge variety of biscuits. And when the Industrial Revolution led to their mass production, biscuits became integral to the British diet. We follow the humble biscuit&;s transformation from durable staple for sailors, explorers and colonists to sweet luxury for the middling classes to comfort food for an entire nation. Like an assorted tin of biscuits, this charming and beautifully illustrated book has something to offer for everyone, combining recipes for hardtack and macaroons, Shrewsbury biscuits and Garibaldis, with entertaining and eye-opening vignettes of social history.

Bendra informacija apie: Biscuit: The History of a Very British Indulgence

Prekės ID: 59176213
Kategorija: Istorinės knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,15 x 0,19 m, 0,35 kg
Leidykla: Vintage Publishing
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Lizzie Collingham, Nenurodyta
Puslapių skaičius: 320, Nenurodyta
Leidimo metai: 2021, Nenurodyta

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Biscuit: The History of a Very British Indulgence
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Biscuit: The History of a Very British Indulgence


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai