Autorius: | Michel Suas |
Puslapių skaičius: | 1056 |
Leidimo metai: | 2008 |
Prekės ID: | 77651619 |
Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.
Prekės ID: | 77651619 |
Kategorija: | Socialinių mokslų knygos |
Prekės pakuočių kiekis: | 1 vnt. |
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): | 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg |
Leidykla: | Cengage Learning, Inc |
Leidinio kalba: | Anglų |
Tipas: | Nenurodyta |
Pardavėjo šalis: | Estija |
Pardavėjas: | Knygynas Krisostomus |
Autorius: | Michel Suas |
Puslapių skaičius: | 1056 |
Leidimo metai: | 2008 |
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.