1

Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Specifikacijos:
Autorius: Sarah Flack, Hubert Karreman
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 60058413
3464
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5159
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 20 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 20 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 20 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 20 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 20 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
5159
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Grazing management might seem simple: just put livestock in a pasture and let them eat their fill. However, as Sarah Flack explains in The Art and Science of Grazing, the pasture/livestock relationship is incredibly complex. If a farmer doesn't pay close attention to how the animals are grazing, the resulting poorly managed grazing system can be harmful to the health of the livestock, pasture plants, and soils. Well-managed pastures can instead create healthier animals, a diverse and resilient pasture ecosystem, and other benefits. Flack delves deeply below the surface of "let the cows eat grass," demonstrating that grazing management is a sophisticated science that requires mastery of plant and animal physiology, animal behavior, and ecology. She also shows readers that applying grazing management science on a working farm is an art form that calls on grass farmers to be careful observers, excellent planners and record-keepers, skillful interpreters of their observations, and creative troubleshooters. The Art and Science of Grazing will allow farmers to gain a solid understanding of the key principles of grazing management so they can both design and manage successful grazing systems. The book's unique approach presents information first from the perspective of pasture plants, and then from the livestock perspective-helping farmers understand both plant and animal needs before setting up a grazing system. This book is an essential guide for ruminant farmers who want to be able to create grazing systems that meet the needs of their livestock, pasture plants, soils, and the larger ecosystem. The book discusses all the practical details that are critical for sustained success: how to set up a new system or improve existing systems; acreage calculations; paddock layout; fence and drinking water access; lanes and other grazing infrastructure; managing livestock movement and flow; soil fertility; seeding and reseeding pastures; and more. The author includes descriptions of real grazing systems working well on dairy, beef, goat, and sheep farms in different regions of North America. The book covers pasture requirements specific to organic farming, but will be of use to both organic and non-organic farms.

Bendra informacija apie: Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Prekės ID: 60058413
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,01 x 0,2 x 0,25 m, 0,66 kg
Leidykla: Chelsea Green Publishing Co
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Sarah Flack, Hubert Karreman
Puslapių skaičius: 240
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Art and Science of Grazing: How Grass Farmers Can Create Sustainable Systems for Healthy Animals and Farm Ecosystems

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(1090 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 7 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5159

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai