Autorius: | Nicholas Lander |
Puslapių skaičius: | 352 |
Leidimo metai: | 2012 |
Prekės ID: | 61051178 |
The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic (and former restaurateur) Nicholas Lander reveals everything you ever wanted to know about the highs and lows of the restaurant business. Every story is fascinating, different, and has something to tell about the creation of a successful restaurant, from finding the right location to deciding what kind of food to serve. Engaging, erudite and packed with insights, the book is a must-read for anyone interested in food - especially, of course, anyone who's ever dreamed of opening a restaurant.
Prekės ID: | 61051178 |
Kategorija: | Socialinių mokslų knygos |
Prekės pakuočių kiekis: | 1 vnt. |
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): | 0,4 x 0,1 x 0,3 m, 0,65 kg |
Leidykla: | Phaidon Press Ltd |
Leidinio kalba: | Anglų |
Viršelio tipas: | Kietas |
Formatas: | Tradicinė knyga |
Tipas: | Sociologija |
Knyga su ištrauka: | Ne |
Pardavėjo šalis: | Estija |
Pardavėjas: | Knygynas Krisostomus |
Autorius: | Nicholas Lander |
Puslapių skaičius: | 352 |
Leidimo metai: | 2012 |
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.