1

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Specifikacijos:
Autorius: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Puslapių skaičius: 544
Leidimo metai: 2013
Prekės ID: 74341171
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 840 x 9 mėn.
6418
6418
840 / mėn.
Skolinantis 6418 , sutartį sudarant 9 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 840 , metinė palūkanų norma - 21,60%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 48,87%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 7560 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 2140
Be pabrangimo
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
8069
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 28 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 28 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 28 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
8069
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Provides detailed explanations of the chocolate and candy making processes, discussing equipment, ingredients, techniques, and pitfalls, while providing recipes for such treats as truffles, caramels, ganaches, gummies, and nougats.
The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooksChocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines.Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrationsFeatures new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy barsWritten by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Bendra informacija apie: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Prekės ID: 74341171
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: John Wiley & Sons Inc
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Puslapių skaičius: 544
Leidimo metai: 2013

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner 2nd edition

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(1122 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 14 d.

000
Galimi pristatymo būdai
8069

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai