1

Compendium of food additive specifications

Specifikacijos:
Autorius: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Food and Agriculture Organization, World Health Organization, John C. Larsen
Puslapių skaičius: 150
Leidimo metai: 2018
Prekės ID: 58397103
3839
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Birželio 3 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Birželio 3 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Birželio 3 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Birželio 3 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Birželio 3 d.

269

Pristatysime į namus

Birželio 3 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Compendium of food additive specifications

These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. The main objectives are to identify the food additives that have been subjected to testing for safety, to ensure that the additives are of the quality required for use in food or in processing, and to reflect and encourage good manufacturing practice. This publication and other documents produced by JECFA are is useful to all those who work with or are interested in food additives and their safe use in food.

Bendra informacija apie: Compendium of food additive specifications

Prekės ID: 58397103
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Food & Agriculture Organization of the United Nations (FAO)
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Food and Agriculture Organization, World Health Organization, John C. Larsen
Puslapių skaičius: 150
Leidimo metai: 2018

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Compendium of food additive specifications
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Compendium of food additive specifications


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai