Autorius: | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Food and Agriculture Organization, World Health Organization, John C. Larsen |
Puslapių skaičius: | 150 |
Leidimo metai: | 2018 |
Prekės ID: | 58397103 |
Prekės ID: | 58397103 |
Kategorija: | Socialinių mokslų knygos |
Prekės pakuočių kiekis: | 1 vnt. |
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): | 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg |
Leidykla: | Food & Agriculture Organization of the United Nations (FAO) |
Leidinio kalba: | Anglų |
Viršelio tipas: | Nenurodyta |
Formatas: | Tradicinė knyga |
Tipas: | Nenurodyta |
Knyga su ištrauka: | Ne |
Pardavėjo šalis: | Estija |
Pardavėjas: | Knygynas Krisostomus |
Autorius: | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Food and Agriculture Organization, World Health Organization, John C. Larsen |
Puslapių skaičius: | 150 |
Leidimo metai: | 2018 |
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.