1

Designing Regenerative Food Systems: And Why We Need Them Now

Specifikacijos:
Autorius: Marina O'Connell
Puslapių skaičius: 228
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 65228533
2980
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 28 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 28 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 28 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 28 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 28 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 28 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Designing Regenerative Food Systems: And Why We Need Them Now

Here is a toolkit for farmers and growers about tried and tested agroecological methods for transforming industrial food growing into a resilient agricultural revolution. The four challenges of climate change mitigation and adaptation, offsetting biodiversity loss and producing enough good food for a growing population are identified. The author uses the case study of her Huxhams Cross Farm to show how dead soil was transformed into a thriving fertile land, drawing on a toolkit of biodynamic, organic, agroforestry, regenerative, agroecological and perma-cultural methods. The principles, methods and techniques of each approach are explained concisely, with illustrative case studies of successful examples and follow up resources such as film references. The book concludes with the Huxhams Cross Farm case study with research evidence, reviewing the extent to which the four challenges are tackled successfully by the Toolkit; how the resilient farming revolution can be brought about by food choices, policy, tackling barriers such as land access, the psychology of scarcity and how to build farmer capacity for the resilient food growing transition.

Bendra informacija apie: Designing Regenerative Food Systems: And Why We Need Them Now

Prekės ID: 65228533
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,19 x 0,25 m, 0,5 kg
Leidykla: Hawthorn Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Sociologija
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Marina O'Connell
Puslapių skaičius: 228
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Designing Regenerative Food Systems: And Why We Need Them Now
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Designing Regenerative Food Systems: And Why We Need Them Now


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai