1

Lost Supper: Searching for the Future of Food in the Flavors of the Past

Specifikacijos:
Autorius: Taras Grescoe
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2023
Prekės ID: 77545724
2979
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 23 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 23 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 23 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 23 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Lost Supper: Searching for the Future of Food in the Flavors of the Past

With many people worried about the impacts of globalization, pollution and biotechnology on our diets, this thought-provoking exploration into ancient cuisines, from sourdough baked by Egyptian pharaohs to Roman fish sauce, introduces to the surprising and forgotten flavors whose revival is capturing the attention food lovers around the world.
In the tradition of Michael Pollan, Anthony Bourdain, and Mark Bittman, “a surprising, flavorsome tour of ancient cuisines” (Kirkus ?)—from Neolithic bread to ancient Roman fish sauce—and why reviving the foods of the past is the key to saving the future.Many of us are worried (or at least we should be) about the impacts of globalization, pollution, and biotechnology on our diets. Whether it's monoculture crops, hormone-fed beef, or high-fructose corn syrup, industrially-produced foods have troubling consequences for us and the planet. But as culinary diversity diminishes, many people are looking to a surprising place to safeguard the future: into the past.The Lost Supper explores an idea that is quickly spreading among restaurateurs, food producers, scientists, and gastronomes around the world: that the key to healthy and sustainable eating lies not in looking forward, but in looking back to the foods that have sustained us through our half-million-year existence as a species.Acclaimed author Taras Grescoe introduces readers to the surprising and forgotten flavors whose revival is captivating food-lovers around the world: ancient sourdough bread last baked by Egyptian pharaohs; raw-milk farmhouse cheese from critically endangered British dairy cattle; ham from Spanish pata negra pigs that have been foraging on acorns on a secluded island since before the United States was a nation; and olive oil from wild olive trees uniquely capable of resisting quickly evolving pests and modern pathogens.From Ancient Roman fish sauce to Aztec caviar to the long-thought-extinct silphium, The Lost Supper is a deep dive into the latest frontier of global gastronomy—the archaeology of taste. Through vivid writing, history, and first-hand culinary experience, Grescoe sets out a provocative case: in order to save these foods, he argues, we've got to eat them.Published in partnership with the David Suzuki Institute.

Bendra informacija apie: Lost Supper: Searching for the Future of Food in the Flavors of the Past

Prekės ID: 77545724
Kategorija: Socialinių mokslų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: Greystone Books,Canada
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Sociologija
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Taras Grescoe
Puslapių skaičius: 304
Leidimo metai: 2023

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Lost Supper: Searching for the Future of Food in the Flavors of the Past
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Lost Supper: Searching for the Future of Food in the Flavors of the Past


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai