1

Agak Agak: Everyday Recipes from Singapore

Specifikacijos:
Autorius: Shu Han Lee
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2024
Prekės ID: 90886690
3088
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 16 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 16 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 16 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 16 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 16 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 16 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Agak Agak: Everyday Recipes from Singapore

"A vibrant joyous book! Shu has captured not just the richness and diversity of Singaporean food - through this book she is inviting you into her kitchen to share all the happiness that food brings to her life." Asma Khan "The book I wish I had written." Meera Sodha In Singapore, cooking the agak agak way is cooking with intent and intuition. Agak agak is a colloquial term rooted in the Malay word for somewhat. This term comes to life especially in the home kitchen, where cooks rely on their senses and experience, rather than tools or exact formulas. Singaporean cuisine, as we know it today, has come from a long history of adjusting and adapting and doing things to taste. In Agak Agak, Shu Han Lee encapsulates this approach to cooking by sharing delicious recipes that bring punchy Singaporean flavours to simple home cooking, whilst encouraging you to use these recipes as inspiration to create other dishes. Try classic and modern recipes such as Kaya Toast with Half-Boiled Eggs, Nasi Goreng, 8-hour Ox Cheek Rendang, Green Beans with Turmeric and Toasted Coconut, Chilli Crab Spaghetti, Mums Steamed Pumpkin Rice, Pandan Swiss Roll and Black Sticky Rice Pudding with Rhubarb, amongst others. With tips and tricks, Agak Agak shares more than Singaporean recipes perfect for home cooks, it shares a fun, fresh and creative way of cooking.

Bendra informacija apie: Agak Agak: Everyday Recipes from Singapore

Prekės ID: 90886690
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,19 x 0,25 m, 0,98 kg
Leidykla: Hardie Grant Books (UK)
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Shu Han Lee
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2024

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Agak Agak: Everyday Recipes from Singapore
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Agak Agak: Everyday Recipes from Singapore


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai