Autorius: | Brad Prose |
Puslapių skaičius: | 192 |
Leidimo metai: | 2023 |
Prekės ID: | 69626701 |
In Chiles and Smoke, pitmaster and professional recipe developer Brad Prose turns up the heat for smoky and savory barbecued meats, seafood, and vegetables. Ignite your grill and elevate your barbecue game with more than 65 unforgettable recipes that combine the big, bold flavors of chiles with smoke and fire. It’s time to go beyond salt and pepper brisket! With Chiles and Smoke, professional recipe developer and pitmaster Brad Prose delivers a BBQ book unlike any other. Spanning beef, pork, chicken, seafood, and vegetables, each chapter also incorporates a variety of chiles, from spicy Jalapenos to bitter Shishito Peppers. Explore the alluring union of smoke and heat with recipes including: Beef and Lamb: Smoked Sonoran Chili, Harissa Beef Tacos, Coffee-Rubbed Tritip with Shishito Gremolata, Garlic Mojo Skirt Steak Tacos, Vindaloo-Spiced Lamb Lollipops, Smoked Lamb Barbacoa Banh Mi Chicken: Chipotle Tahini Grilled Chicken, Tandoori Butterflied Chicken Drums, Grilled Adobo-Rubbed Chicken with Creamy Herb Sauce, Grilled Chicken Tinga, Enchilada Wings, Bacon-Wrapped Cheesy Chicken Poblanos Pork: Crispy Pork Belly with Red Chimichurri, Chipotle Pork Belly Burnt Ends with Jalapeno Berry Sauce, Chile Verde Spare Ribs, Smoked Chorizo Meatballs, Roasted Chile Meatball Hero, Grilled Pork Tenderloin Al Pastor Seafood: Corn-Husk Wrapped Halibut with Jalapeno Basil Butter, Grilled Scallops with Charred Poblano Cream, Huli Huli Shrimp, Shishito, and Pineapple Skewers, Hatch Chile Smoked Shrimp Skillet, Tandoori Grilled Lobster, Planked Pomegranate Harissa Salmon Sides: Desert Deviled Eggs, Southwest Creamed Corn, Harissa Sweet Potato Salad, Creamy Jalapeno Popper Mac and Cheese, Lemon Serrano Grilled Summer Squash, Crispy Skillet Potatoes with Mojo Rojo and Verde, Chipotle Bacon Twice Baked Potatoes In addition to the recipes, Brad walks you through how to char, grind, pickle, grill, and smoke chiles, demonstrating endless ways to liven up your meals. Sweet bell peppers are pickled with spices, topping mouthwatering meats and crisp vegetables. Fruity anchos are toasted, hydrated, and ground into pastes for flavorful marinades. Pork ribs are smoked slow and nestled into a stew of poblanos and bright vegetables before melting in your mouth. Crank up the heat and bring these bold flavors to your next BBQ.
Prekės ID: | 69626701 |
Kategorija: | Receptų knygos |
Prekės pakuočių kiekis: | 1 vnt. |
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): | 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg |
Leidykla: | Harvard Common Press,U.S. |
Leidinio kalba: | Anglų |
Viršelio tipas: | Kietas |
Formatas: | Tradicinė knyga |
Tipas: | Pagrindinis patiekalas |
Knyga su ištrauka: | Ne |
Pardavėjo šalis: | Estija |
Pardavėjas: | Knygynas Krisostomus, EasyShop, Minced |
Autorius: | Brad Prose |
Puslapių skaičius: | 192 |
Leidimo metai: | 2023 |
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.
*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.