1

Ferment: Slow Down, Make Food to Last

Specifikacijos:
Autorius: Mark Diacono
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2022
Prekės ID: 58458098
1700
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
2716
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 12 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 12 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 12 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 12 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 12 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 12 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
EasyShop
2716
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Ferment: Slow Down, Make Food to Last

'The perfect capsule guide to the hows and whys of fermentation. Mark Diacono is an excellent teacher.' - Diana Henry From Scratch: Ferment is the no-nonsense guide to fermenting at home. From homemade kimchi to kombucha, shrub cocktails, and making your own pickles, award-winning food writer Mark Diacono tells the story of fermentation, and offers recipes that maximise the transformative power of this amazing process. From Scratch: Ferment offers a gentle guiding hand on a natural process that would happen without you, encouraging largely invisible activity of bacteria to work to your advantage. These skills take little of your time, they are particular yet simple, and the results are extraordinary. Packed with useful, accessible information and focussing on back-to-basics skills, the From Scratch series is designed to inspire you to slow down and create. Titles include: Sourdough, Brew, Charcuterie. Text is extracted and updated from Sour, with new recipes, by Mark Diacono.

Bendra informacija apie: Ferment: Slow Down, Make Food to Last

Prekės ID: 58458098
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Quadrille Publishing Ltd
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Mark Diacono
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2022

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Ferment: Slow Down, Make Food to Last
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Ferment: Slow Down, Make Food to Last

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: EasyShop 4.3
(1048 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 29 d.

000
Galimi pristatymo būdai
2716

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai