Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters

Specifikacijos:
Autorius: Sangjin Ko
Puslapių skaičius: 184
Leidimo metai: 2014
Prekės ID: 66440596
0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
4360
5719
-23%
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Sausio 2 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Sausio 2 d.

0 € pristatymui nuo 30 € su kodu PRISTATYMAS1224
265

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Sausio 2 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Sausio 2 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Sausio 2 d.

149

LP EXPRESS terminale

Sausio 2 d.

219

Smartpost terminale

Sausio 2 d.

269

Pristatysime į namus

Sausio 2 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters

Artisan baker Sangjin Ko shares his recipes from 12 years of research and shows that baking a perfect loaf of bread at home is within anyone's reach. No-knead breads made using natural starters require just stirring together basic ingredients such as wheat flour, salt, a starter and water, then leaving the natural processes to work. The resulting baked loaf will have a flavor that is both complex and unique, be more nutritious and keep better. With a brief but comprehensive introduction that explains the science behind naturally fermented breads, baking tips and 50 fully illustrated step-by-step recipes, Jayeon Bread will provide beginning bakers with confidence to bake artisan breads in their home kitchens, and experienced bakers with innovative recipes using ingredients from South Korea, Japan and South East Asia.

Bendra informacija apie: Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters

Prekės ID: 66440596
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Marshall Cavendish International (Asia) Pte Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Miltiniai patiekalai
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjas: Pro Baltic
Autorius: Sangjin Ko
Puslapių skaičius: 184
Leidimo metai: 2014

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Jayeon Bread: A Step-by-step Guide to Making No-knead Breadwith Natural Starters


Geriausi pardavėjo Pro Baltic pasiūlymai