1

Leiths Cookery Bible: 3rd ed. 3rd Revised edition

Specifikacijos:
Autorius: Caroline Waldegrave, Prue Leith
Puslapių skaičius: 880
Leidimo metai: 2003
Prekės ID: 77649389
4766
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 15 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 15 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 15 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 15 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 15 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 15 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Leiths Cookery Bible: 3rd ed. 3rd Revised edition

From Great British Bake Off presenter Prue Leith. The LEITH'S COOKERY BIBLE is a classic. The most authoritative and comprehensive cookbook there is for seasoned cooks and beginners, chefs and caterers from the celebrated Leiths School of Food and Wine. Covering soups, first courses, vegetable dishes, salads, main courses, stocks, sauces, dips, spreads, puddings, cakes, breads, biscuits, preserves, canapes, snacks and garnishes, the Leiths Cookery Bible is truly exhaustive. In it you will find a perfected recipe for almost any dish you are looking for - Steak Tartare, Beef Bourguignonne, Peking Duck, Gazpacho, Dauphinoise Potatoes, Chicken Kiev, Thai Red Curry, Cassoulet - and for any occasion, be it a quick supper or cocktail party, picnic, three course meal or afternoon tea. The 1,400 recipes range from timeless classics such as Cheese Souffle and Steak and Kidney Pie to more innovative recipes such as Salmon and Plaice Ravioli and Red Onion and Polenta Tart, and come from every part of the world, from Scotland to the South Pacific. In addition there are clear, illustrated instructions on how to perform every culinary operation from preparing a game bird to skinning a squid. From the prestigious Leiths School of Food and Wine, this is a comprehensive and authoritative cookbook that contains everything anyone could ever need or wish to know in the kitchen.

Bendra informacija apie: Leiths Cookery Bible: 3rd ed. 3rd Revised edition

Prekės ID: 77649389
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: Bloomsbury Publishing PLC
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Caroline Waldegrave, Prue Leith
Puslapių skaičius: 880
Leidimo metai: 2003

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Leiths Cookery Bible: 3rd ed. 3rd Revised edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Leiths Cookery Bible: 3rd ed. 3rd Revised edition


Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai