1

Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition: Even More Recipes Using the Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves and More

Specifikacijos:
Autorius: Allison Carroll Duffy, Pomona's Pectin
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 61496438
4639
4799
Pardavėjas: KATARATA 4.6
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4701
-
6475
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 19 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 19 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 19 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Kovo 19 d.

149

LP EXPRESS terminale

Kovo 19 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 19 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 19 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 19 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
4701 6152
EasyShop
6475
Pardavėjas: KATARATA 4.6

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition: Even More Recipes Using the Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves and More

Kurkite intensyvaus skonio uogienes, drebučius ir pyragų įdarus be jokio cukraus! Šis atnaujintas ir išplėstas oficialios „Pomona's Pectin“ kulinarijos knygos leidimas yra jūsų vadovas. Jei kada nors gaminote uogienę ar želė namuose, žinote, kad daugeliui receptų reikia daugiau cukraus nei vaisių (dažnai 4–7 puodeliai!), todėl daugelis žmonių ieško kitų būdų, kaip konservuoti natūraliau ir naudojant mažiau cukraus. Pomona's Pectin yra atsakymas į šią konservavimo mįslę. Skirtingai nuo kitų populiarių pektinų, kuriuos aktyvina cukrus, Pomona's yra be cukraus ir konservantų citrusinių vaisių pektinas, kuriam nereikia cukraus, kad sustingtų. Dėl to uogienės ir drebučiai gali būti gaminami naudojant mažiau, mažai arba visai be cukraus, be to, jiems reikia daug trumpesnio virimo laiko nei pagal tradicinius receptus, todėl galite gaminti uogienes, kurios yra ne tik sveikesnės ir greičiau pagaminamos, bet pripildytas gaivesnio skonio. Jei dar nebandėte „Pomona“ (pasiruoškite būti sužavėtam), pektiną galite lengvai rasti vietinėje natūralių maisto produktų parduotuvėje, techninės įrangos parduotuvėje arba internete. Šiame atnaujintame ir pataisytame „Preserving with Pomona's Pectin“ leidime jūs ir toliau mokysite, kaip naudoti šį revoliucinį produktą ir metodą marmeladams, konservams, konservams, uogienėms, drebučiams gaminti, taip pat naujus pyragų įdarų receptus. - cukraus variantai. Saldžių ir pikantiškų receptų yra: klasikinis braškių-visų vaisių vyšnių-persikų uogienė Spanguolių-Habanero želėVanilės-slyvų konservai imbiero citrinos-figos konservai Pikantieji mėlynių-imbiero konservai, greipervaisių-medaus skonio derinys, marmeladas, mėgstamas želė derinys Kriaušių kardamono pyragas Įdaras greipfrutų alternatyva. tu&;

Bendra informacija apie: Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition: Even More Recipes Using the Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves and More

Prekės ID: 61496438
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,24 m, 0,3 kg
Leidykla: Fair Winds Press
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Minkštas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Desertai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA
Autorius: Allison Carroll Duffy, Pomona's Pectin
Puslapių skaičius: 192
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition: Even More Recipes Using the Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves and More
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Preserving with Pomona's Pectin, Updated Edition: Even More Recipes Using the Revolutionary Low-Sugar, High-Flavor Method for Crafting and Canning Jams, Jellies, Conserves and More

Reklama

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(930 pirkėjų įvertinimų)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 19 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4701 6152
Pardavėjas: EasyShop 4.3
(886 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 18 d.

000
Galimi pristatymo būdai
6475

Geriausi pardavėjo KATARATA pasiūlymai