1

Rooted Kitchen: Seasonal Recipes, Stories, and Ways to Connect with the Natural World

Specifikacijos:
Autorius: Ashley Rodriguez
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2024
Prekės ID: 90812660
4995
Pardavėjas: EasyShop 4.2
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 14 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 14 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 14 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 14 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 14 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 14 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 14 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 14 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.2

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Rooted Kitchen: Seasonal Recipes, Stories, and Ways to Connect with the Natural World

"Deepen your relationship with the natural world through thoughtful essays and 75 delightfully inventive recipes that feature seasonal ingredients, plus techniques for foraging, preserving, and cooking over an open fire. At a time when we urgently need to connect with the Earth, Rooted Kitchen offers a fresh way to appreciate nature and the treasures it provides. Chef and author Ashley Rodriguez introduces readers to the basics of foraging, why it's important, how easy it can be, and offers tips for harvesting ingredients from mushrooms to nettles to edible flowers, and more. The cookbook is organized seasonally which makes it easy to find recipes for your haul, such as a comforting homemade Nettle Orecchiette with Sausage and Mint in spring (and how to use the leaves to make a nutritious and soothing cup of tea on chilly mornings); Nectarine Salad with Cucumber, Fennel, Feta and Herbs in summer; and Fire-Roasted Pumpkin Fondue with Chanterelles in fall. Ingredients, cooking, and foraging techniques, as well as mindfulness activities (such as a finding a sit-spot outdoors) are spotlighted in each season to encourage readers to make the most of whatever nature is available to them. Sometimes it's as simple as harvesting spruce tips and pairing their distinct pine flavor with salmon, or plucking lilac blossoms from a neighborhood tree and making Rhubarb-Lilac Jam to dollop on a pavlova. From small urban backyards to nearby parks to forests, and beyond, when we become more connected to the outdoors through our food, it also sparks a deeper connection to ourselves"--
Deepen your relationship with the natural world through more than 80 delightfully inventive recipes featuring seasonal ingredients, plus thoughtful essays, tips, and basic techniques for foraging, preserving, and cooking over an open fire.At a time when we urgently need to connect with the earth, Rooted Kitchen offers a fresh way to appreciate nature and the treasures it provides. Organized seasonally, you’ll find recipes to make the most of your farmers market or neighborhood foraging haul, such as a comforting Nettle Orecchiette with Sausage and Mint in spring (and how to use nettle leaves to make a nutritious, soothing cup of tea on chilly mornings); Nectarine Salad with Cucumber, Fennel, Feta and Herbs in summer; and Fire-Roasted Pumpkin Fondue with Chanterelles in fall.You’ll also find tips for harvesting ingredients, from mushrooms to nettles to edible flowers, along with preserving, fermenting, beginner foraging techniques, and mindfulness activities. Seasonal ingredients are spotlighted so you can make the most of nearby nature. It can be as simple as pairing salmon with the distinct flavor of spruce tips snipped from a tree or plucking lilac blossoms and making Rhubarb-Lilac Jam to dollop on a pavlova. From small urban backyards to nearby parks to forests and beyond, when we become more connected to the outdoors through our food, it sparks a deeper connection to ourselves.

Bendra informacija apie: Rooted Kitchen: Seasonal Recipes, Stories, and Ways to Connect with the Natural World

Prekės ID: 90812660
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,19 x 0,25 m, 0,57 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Ashley Rodriguez
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2024

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Rooted Kitchen: Seasonal Recipes, Stories, and Ways to Connect with the Natural World
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Rooted Kitchen: Seasonal Recipes, Stories, and Ways to Connect with the Natural World

Reklama

Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai