1

Slow Dough: Real Bread: Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home

Specifikacijos:
Autorius: Chris Young
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2016
Prekės ID: 78676823
2900
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Kovo 27 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Kovo 27 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Kovo 27 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Kovo 27 d.

265

Smartpost terminale

Kovo 27 d.

269

Pristatysime į namus

Kovo 27 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 96% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Slow Dough: Real Bread: Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home

Baking bread is an ancient craft; kneading the dough to produce a loaf is a fulfilling experience. But in industrial production, and even in the modern kitchen, one important ingredient is often left out of bread making - time. As the experienced bakers from the Real Bread Campaign will tell you, long and slow is far more satisfying than a quick finish. A long-proved loaf has more time to develop flavour, has a better texture and, in the case of genuine sourdough, might actually have health benefits. Slow Dough: Real Bread shares with you secrets from the experts on how to make a huge array of slow-rise breads at home - from basic brown, white and rye breads, to impressive loaves such as fig and fennel sourdough or goat's cheese and honey maslin, to a range tea breads, pizza doughs and classic international breads. You'll learn how to make different starters for different breads, as well as the fundamental processes: fermenting, kneading, proving, and baking. Treating Real Bread with the respect it deserves, there are also recipes - such as gingery treacle tart, breadcrumb pakoras and panzanella - for using up any that you may have left over, so you don't waste a crumb. In a world of mass-production and unnecessary artificial additives, this book about real craftsmanship is like a breath of fresh air.

Bendra informacija apie: Slow Dough: Real Bread: Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home

Prekės ID: 78676823
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Leidykla: Watkins Media Limited
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Maistas ir gerimai
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus
Autorius: Chris Young
Puslapių skaičius: 176
Leidimo metai: 2016

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Slow Dough: Real Bread: Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Slow Dough: Real Bread: Bakers' secrets for making amazing long-rise loaves at home

Reklama

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai