1

Smokehouse Handbook: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables

Specifikacijos:
Autorius: Jake Levin
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019
Prekės ID: 63249453
2440
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (2):
4699
-
4773
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 20 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 20 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 20 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 20 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 20 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
4699
Pro Baltic
4773 6239
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Smokehouse Handbook: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables

A comprehensive guide to cold-smoking, hot-smoking, and pit-roasting techniques from a master butcher who provides expert advice on every aspect of selecting, preparing, and cooking meat, fish, and vegetables.
For backyard grilling enthusiasts, smoking has become an essential part of the repertoire. Butcher and charcuterie expert Jake Levin’s comprehensive guide, Smokehouse Handbook, guarantees mouthwatering results for producing everything from the perfect smoked salmon to a gorgeous smoked brisket. Levin demystifies the process of selecting the right combination of meat, temperature, and wood to achieve the ultimate flavor and texture. Detailed step-by-step photos show the various techniques, including cold-smoking, hot-smoking, and pit roasting. A survey of commercially-available smokers critiques the features of each one, and for readers with a DIY bent, Levin includes plans and diagrams for building a multipurpose smokehouse. Featured recipes include specialty brines and rubs along with preparation guidelines for all the classic cuts of meat, including ham, brisket, ribs, bacon, and sausage, as well as fish and vegetables. With in-depth troubleshooting and safety guidelines, this is the one-stop reference for smoking success.

Bendra informacija apie: Smokehouse Handbook: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables

Prekės ID: 63249453
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,25 m, 0,3 kg
Leidykla: Storey Publishing LLC
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Jake Levin
Puslapių skaičius: 224
Leidimo metai: 2019

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Smokehouse Handbook: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Smokehouse Handbook: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables: Comprehensive Techniques & Specialty Recipes for Smoking Meat, Fish & Vegetables

Kitų pardavėjų pasiūlymai (2)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2256 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4699
Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(994 pirkėjų įvertinimai)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 9 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4773 6239

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai