1

Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

Specifikacijos:
Autorius: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbaek
Puslapių skaičius: 174
Leidimo metai: 2021
Prekės ID: 66320768
3327
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (3):
4594
-
5502
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 5 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 5 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 5 d.

000

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 5 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Gegužės 5 d.

269

Pristatysime į namus

Gegužės 5 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
Pro Baltic
4594 5979
KATARATA
4599
EasyShop
5502
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 97% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ). The word, pronounced 'tskay-moh-noh,' means 'something that has been steeped or marinated' (tsuke-steeped; mono-things). Although tsukemono are usually made from vegetables, some fruits, flowers, and a few rhizomes are also preserved this way; it is, therefore, more accurate to characterize them as 'pickled foods.' Their preparation makes use of one or more conservation techniques, involving ingredients such as salt, sugar, vinegar, alcohol, and herbs, in combination with methods including dehydration, marinating in salt and acidic liquids, fermentation, and curing. The process of making tsukemono amounts to more than just a simple way of preserving otherwise perishable fresh produce. Apart from its nutritional value, the dish stimulates the appetite, provides delicious taste sensations, and improves digestion, all while remaining an elegant study in simplicity and esthetic presentation. This book goes well beyond explaining the secrets of making crisp tsukemono. The authors discuss the cultural history and traditions associated with these pickled foods; provide recipes and outline techniques for preparing them at home with local ingredients; describe the healthful benefits and basic nutritional value to be found in the various types of pickles; and show how easy it is to serve them on a daily basis to stimulate the appetite or as condiments to accompany vegetable, fish, and meat dishes. The goal is to encourage the readers of this book to join us in a small culinary adventure that will allow us to expand and diversify our consumption of plant-based foods, which are so vital to our overall well-being. And along the way, there may be a few surprises.

Bendra informacija apie: Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

Prekės ID: 66320768
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,45 kg
Leidykla: Springer Nature Switzerland AG
Leidinio kalba: Anglų
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Maistas ir gerimai
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjo šalis: Estija
Pardavėjas: Pro Baltic, KATARATA, Knygynas Krisostomus, EasyShop
Autorius: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbaek
Puslapių skaičius: 174
Leidimo metai: 2021

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling 1st ed. 2021

Kitų pardavėjų pasiūlymai (3)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: Pro Baltic 4.3
(981 pirkėjo įvertinimas)
-23%

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 23 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4594 5979
Pardavėjas: KATARATA 4.6
(2217 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 24 d.

000
Galimi pristatymo būdai
4599
Pardavėjas: EasyShop 4.2
(1019 pirkėjų įvertinimų)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 18 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5502

Geriausi pardavėjo Knygynas Krisostomus pasiūlymai