1

Art of Cookery in the Middle Ages New edition

Specifikacijos:
Autorius: Terence Scully
Puslapių skaičius: 284
Leidimo metai: 1995
Prekės ID: 77650339
  • Pilna kaina
  • Mokėkite dalimis 561 x 18 mėn.
7461
7461
561 / mėn.
Skolinantis 7461 , sutartį sudarant 18 mėn. laikotarpiui, mėn. įmoka - 561 , metinė palūkanų norma - 25,20%, mėn. sutarties administravimo mokestis - 0.6%, sutarties sudarymo mokestis - 3%, BVKKMN - 49,22%, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma - 10098 .
Paslaugos teikėjas: „AS Inbank filialas“.
arba
3 2487
Be pabrangimo
Pardavėjas: EasyShop 4.3
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Balandžio 23 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Balandžio 23 d.

000

Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Balandžio 23 d.

000

Lietuvos pašto skyriuje

Balandžio 23 d.

149

LP EXPRESS terminale

Balandžio 23 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Balandžio 23 d.

265

Atsiimkite SmartPosti terminale

Balandžio 23 d.

269

Pristatysime į namus

Balandžio 23 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: EasyShop 4.3

Kiti taip pat domėjosi

Prekės aprašymas: Art of Cookery in the Middle Ages New edition

The master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centuries had to be both practical and knowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoire of seasonal dishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where little hard fact had previously existed.
The medieval kitchen revealed; facilities, seasonal foods, strictures of the church, and the interweaving of foodstuffs with medical theory.
A compendium on practically all aspects of the art of cooking and dining... Because of the author's familiarity with all aspects of the subject weare offered this rara avis: a book which interests the specialist and the general reader; which allies common sense with scholarship; and whichpresents the theory and practice of medieval cooking for the scholar and the practitioner... has its place on the shelves of the practical cook as well as on those of the scholar: both can feed on it! HISTORYThe master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centurieshad to be both practical andknowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoire of seasonaldishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where littlehard fact had previously existed.
The medieval kitchen revealed; facilities, seasonal foods, strictures of the church, and the interweaving of foodstuffs with medical theory.

Bendra informacija apie: Art of Cookery in the Middle Ages New edition

Prekės ID: 77650339
Kategorija: Istorinės knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,2 x 0,13 m, 0,28 kg
Leidykla: Boydell & Brewer Ltd
Leidinio kalba: Anglų
Tipas: Nenurodyta
Pardavėjo šalis: Lietuva
Pardavėjas: EasyShop
Autorius: Terence Scully
Puslapių skaičius: 284
Leidimo metai: 1995

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Partnerių pasiūlymai
Reklama

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Art of Cookery in the Middle Ages New edition
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Rekomenduojame kartu su: Art of Cookery in the Middle Ages New edition


Geriausi pardavėjo EasyShop pasiūlymai